Olimpia Melinte, în formă maximă, la o lună de la a doua naștere: „Parcă ești o fetișcană, nu mamă de doi minunați copii”

Data publicării:

Olimpia Melinte a născut în urmă cu o lună. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară și este extrem de fericită că și-a recăpătat silueta într-un timp extrem de scurt. 

Olimpia Melinte a publicat o fotografie care a uimit internăuții. Vedeta a scăpat de kilogramele acumulate în sarcină, într-un timp record. 

„Mamă de doi. Doar că… unul e în tabără, alta la plimbare cu taică’su. Așa că mie mi-a rămas timp de o ședință foto ad-hoc împreună cu Rodica Druță, până ni s-au trezit copiii”, a scris Olimpia în dreptul fotografiilor.


 „Arăți extraordinar!; Așa arăți după naștere? Wow, ce bine ai revenit, parcă ești o fetișcană, nu mamă de doi minunați copii!!!; Ești în formă perfectă pentru filmări; Arătați minunat, felicitări!”, au complimentat-o fanii. 


Olimpia Melinte a născut natural pe 22 aprilie. În urmă cu o săptămâă, vedeta dezvăluia că a revenit deja la silueta pe care o avea înainte de sarcină. Pentru a demonstra asta, vedeta și-a fotografiat abdomenul și a postat pe instagram. 

 „Am dat narcisele pe bujori și machiajul pe niște cearcăne ce nu cred că mi-au venit vreodată mai bine. Două săptamâni și cinci zile de când Ingrid se ghemuiește zi de zi la mine în brațe. Ce mă suprinde cel mai mult e că recuperarea a fost tare ușoară, față de prima naștere unde totul a fost mult mai complicat. Deși n-am voie încă să fac sport, corpul meu și-a revenit mai repede decât as fi crezut la o formă destul de apropiată de cea de dinainte de naștere. Încă un motiv în plus pentru care susțin nașterea naturală.”, a scris actrița pe Instagram. 


Cum se menține în formă

„Sunt adepta sportului, așadar nu prea mă abțin de la mâncat. Sigur, dulciurile nu fac parte din meniul meu zilnic, încerc să am grijă acolo, mai ales că ele fac rău și aspectului tenului. În rest mănânc sănătos și fac sport. Sunt un om căruia îi place să facă diverse activități fizice în aer liber. Chiar de curând am fost la călărie, de unde m-am întors cu o febră musculară îngrozitoare, dar a meritat”, declara Olimpia Melinte anul trecut, pentru Unica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel