Olga Barcari, cură pentru un păr sănătos: „Trebuie să luăm trei luni consecutiv” Cum ne poate afecta alimentația podoaba capilară/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Tim Mossholder
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Tim Mossholder

Olga Barcari a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum ne poate afecta alimentația părul. 

Știm deja cu toții că sănătatea părului depinde de mai mulți factori, unii care pot fi influențați si alții care nu. Părul are nevoie de diverși nutrienți pentru o creștere normală și aspect frumos, dar, totodată, este sensibil la multe substanțe pe care le consumăm.

Cum ne poate afecta alimentația podoaba capilară

Olga Barcari, cunoscută și drept „hairstylista vedetelor” a fost invitata Andreei Cercel în noua ediție a emisiunii „Pastila de frumusețe, acolo unde a dezvăluie toate secretele pe care trebuie să le știi despre păr, dar și cum ne afectează unele alimente podoaba capilară. Hairstylista susține că alimentația afectează fragilitatea părului, îl face să cadă mai rău și își pierde luciu. Olga Barcari ne-a mărturisit că avem nevoie de o cură de trei lui cu vitamine, însă e important să ținem tratamentul până la capăt, fără să-l întrerupem, pentru a vedea și rezultatele. 

Citește și: Cum îngrijim corect părul blond, în sezonul cald: „Greșeala cea mai mare este...”. Olga Barcari, hairstylistul vedetelor, vine cu sfaturi prețioase

„Alimentația afectează mult la fragilitate părului și cade foarte rău, este tern, nu mai are luciu, nu mai stă așa cum ne dorim noi. Aportul de proteine este foarte important. Trebuie să mănânci proteină, să bei proteină, shake-ul de proteină ajută părul foarte mult. În momentul în care ai o alimentație foarte proastă, se poate observa în timp și degradarea firului de păr. Chiar am citit undeva că dacă vrei să știi ce boală ai, încearcă și decolorează părul. Mai demult, a venit la mine o domnă căreia îi făceam o rădăcină din vopsea, aproape blond perfect și, din păcate a avut cancer, și nu mai prindea culoarea sub nicio formă. Clar se întâmpla ceva. Trebuie să avem Vitamina D, dar și alte vitamine, trebuie să luăm trei luni consecutiv, nu doar o lună de zile, pentru că, atunci când iei niște pastile de regenerare, în prima lună nu se întâmplă nimic, în a doua lună abia iese acel mugure și abia a treia lună iese firul de sub piele. Femeile ia vitamine o săptămână, două și după se plâng că nu au niciun efect. ”, a spus Olga Barcari, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile blonde

Olga Barcari a dezvăluit și care este cea mai mare greșeală pe care o fac femeile blonde. 

„Culoarea va pleca foarte repede, dar nu ne interesează acest lucru. Culoarea o poți aplica și de două ori pe săptămână, important este ca noi să umplem  firul de păr cu ceva și avem nevoie de tratamente, de măști, de balsam și de multe ori clientele folosesc masca și uită de balsam, dar sunt două lucruri total diferite, fiecare face altceva. Masca este tratament, intră în adâncul firului de păr, deci masca vine și reface sau hidratează, dar ele lasă uneori și părul aspru. Cine face părul mătăsos? Balsamul.

Greșeala cea mai mare pe care o fac blondele este că după ce ies de la salon, încearcă să-și protejeze culoarea cât mai mult și nu se spală pe păr des. Eu recomand să te speli mult mai des decât o făceai. O dată pe săptămână este foarte puțin, pentru că ai nevoie să-ți hrănești acele rădăcini. ”, spune Olga Barcari, în cadrul emisiunii.

Vezi interviul integral mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel