Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după o vacanță: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerări”. Ce a pățit fosta prezentatoare TV

Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook

Octavia Geamănu a avut parte de o experiență extrem de neplăcută anul acesta, la reîntoarcerea din vacanță.

Octavia Geamănu a petrecut de curând momente extrem de relaxante în Grecia, alături de familia sa. După ce a plecat oficial de la Antena 1, acolo unde angajatorul a concediat-o, după luni de zile în care vedeta a fost îndepărtate brusc de la pupitrul știrilor, aceasta și-a propus să profite cât mai mult de timpul cu familia sa. Se pare că fix asta face, întrucât vedeta a plecat pentru câteva zile minunate pe plajele grecești. Cu toate acestea, sejurul nu s-a încheiat perfect, pentru că jurnalista a început să aibă niște simptome îngrozitoare. Dacă la început, credea că este vorba despre o simplă răceală, pe parcursul, Octavia Geamănu a aflat că situația era mai gravă de atât.

„Ultimele două săptămâni au fost crunte pentru mine. Am prins o otită din zbor (eu credeam că am alergie, apoi că am răcit – de unde și-un tratament aiurea de capul meu) care m-a adus în stadiul (rapid) de a avea timpan fisurat, dureri crunte, sângerări în ureche și lipsa auzului total la urechea dreapta. Încă nu aud total cu dreapta, dar am încredere că voi fi bine curând după cate antibiotice, sprayuri și medicamente am luat. 

Azi am fost la control și dacă tot eram cu dna doctor, gândindu-mă că e ceva ce poate fi grav, de care nu-ți dai seama imediat, am rugat-o să spună cum poate fi evitată otita. Credeți-mă, e ceva serios! Și dureros.” – a povestit ea pe Facebook.

VEZI și: „Am înțeles că am deranjat multă lume". Octavia Geamănu le răspunde celor care o critică, pentru că nu doarme cu soțul ei: "Cred în a păstra o urmă de mister”

„Încă nu aud total cu urechea dreaptă”

Chiar dacă au trecut deja două săptămâni de atunci, vedeta spune că, în continuare, procesul de vindecare este în curs. Auzul nu a fost nici el recuperat complet, însă aceasta speră că tratamentul își va face în final efectul.

„Sunt în proces de vindecare. Am deja două săptămâni. A fost o perioadă cumplită. Nu doresc nimănui! Încă nu aud total cu urechea dreaptă, dar urmez tratament și am încredere că voi fi bine într-o săptămână, două”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Click!

Citește și: Octavia Geamănu își desființează colegele de breaslă: „Femei care vorbesc ca niște birjari. Îți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi”

Vedeta nu-și dorește să revină în televiziune pentru moment

Chiar dacă după ce a plecat de la Antena 1, ofertele de muncă au început imediat să curgă pentru ea, vedeta spune că pentru moment nu-și dorește să se mai implice într-un alt proiect. Aceasta și-a făcut propriul podcast pe Youtube, iar timpul rămas liber vrea să i-l ofere familiei ei.

„Îmi doresc atât de mult să mă odihnesc psihic, emoțional, pentru că a fost o perioadă foarte încărcată pentru mine din toate punctele de vedere și vreau să îi răspund cu aceeași monedă lui Marian, adică cu aceeași răbdare, înțelegere, înțelepciune și atenție, pe care el mi le-a acordat în toată această perioadă. Și vreau să fiu mai prezentă în viața de familie, căci în ultima perioadă, deși am fost fizic, mintea mea era mai mult în altă parte.

Așa că acum vreau să am o perioadă în care să îi arăt recunoștință soțului meu pentru aceste luni în care știu că nu i-a fost ușor să mă vadă în anumite zile mai cu toane. De altfel eu fiind un om rațional, echilibrat, nu am avut derapaje, dar chiar și așa contează mult armonia.”, a declarat Octavia Geamănu, potrivit playtech, acum ceva timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 iul 2023, 12:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience