„Am înțeles că am deranjat multă lume". Octavia Geamănu le răspunde celor care o critică, pentru că nu doarme cu soțul ei: "Cred în a păstra o urmă de mister”

Data publicării:
Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook

Octavia Geamănu a oferit un nou punct de vedere, după ce a fost criticată pentru faptul că nu doarme cu soțul ei.

Octavia Geamănu declara recent în cadrul unui interviu faptul că nu obișnuiește să doarmă niciodată cu soțul ei. Chiar dacă cei doi au o căsnicie de 8 ani de zile, fosta prezentatoare de la Antena 1 spunea faptul că îi place spațiul personal, dar îi place și să știe că se odihnește cum trebuie. Aceste declarații au stârnit un val de reacții în mediul online, unde gestul vedetei nu a fost privit ca o normalitate de către fani. Văzând reacțiile, Octavia Geamănu a revenit cu o nouă declarație.

„Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. Nu e o justificare a modului de viață, căci până la urmă asta e formă în care alegem să trăim fără a-mi trece prin gând că supăr pe cineva. În mod real nu-mi place să dau interviuri. Fac trei patru pe an. Posibil să vedeți însă mult mai multe, dar acelea sunt articole scrise după postările mele de pe Facebook.”, a scris Octavia Geamănu pe rețelele de socializare. 

Te poate interesa și: Octavia Geamănu își desființează colegele de breaslă: „Femei care vorbesc ca niște birjari. Îți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi”

„Multe cupluri se culcă pe urechea lui “e a mea”, “e al meu”

Octavia Geamănu spune că iubirea eternă nu există dacă nu faci ceva în acest sens. Vedeta este de părere că trebuie păstrată o urmă de mister în fiecare relație, iar spațiul personal este binevenit, mai ales în momentul în care locuiești alături de partenerul de viață. 

„N-am citit vreun comentariu însă am aflat de curând despre cât de celebră am devenit brusc. În adolescență am răsfoit cărți scrise de Goethe și printre multe rânduri care mi-au rămas în minte e și cel legat de familiarismul care ucide o relație, implicit dragostea. Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viață, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil.

Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu ține trăind în armonie cu partenerul tău? Da, cred în a păstra o urmă de mister în față omului cu care trăiești, căci sunt atâtea situații despre care chiar nu trebuie să știm. Multe cupluri se culcă pe urechea lui “e a mea”, “e al meu”, însă nimeni nu ne aparține. Iar când alegi să îți împărți viață cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va caută altceva. Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți.”, a continuat Octavia Geamănu.

Te poate interesa și: Octavia Geamănu, criticată aspru, după ce s-a întors la Antena 1, în plin proces cu trustul: „O umilință din partea mea”

Care sunt declarațiile ce au stârnit controverse

Recent, Octavia Geamănu declara faptul că ține extrem de mult la ideea de spațiu personal, motiv pentru care încă de la începutul căsniciei cu Marian Ionescu, cei doi au hotărât să doarmă separați. Vedeta spunea că preferă să se trezească fericită, decât să aibă o noapte grea din cauza partenerului.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu, nici cu Andrei n-am dormit. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea, somnul este sfânt pentru mine. Plus că în ultimele luni eu nu mai dorm cum trebuie, dorm haotic, mă trezesc la 3 dimineața, la patru fac pilates. Nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Mi se pare groaznic să stai să nu te foiești, ca să nu-l deranjezi pe celălalt. Plus că omul poate sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc îndrăgostită și fericită .”, a declarat Octavia Geamănu în cadrul unui interviu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel