Octavia Geamănu își desființează colegele de breaslă: „Femei care vorbesc ca niște birjari. Îți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi”

Data publicării:
Sursa foto: Octavia Geamănu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Octavia Geamănu, Instagram

Octavia Geamănu a abordat un subiect destul de controversat, pe rețelele de socializare.

Octavia Geamănu obișnuiește de câteva zile bune să le împărtășească fanilor săi diferite povești sau experiențe prin care trece, de când s-a întors în redacția Antenei 1. Vedeta se află într-un amplu proces cu trustul, după ce a suferit un „abuz” și a fost îndepărtată obligat din funcția de prezentatoare. Așadar, pentru că nu vrea să-și dea demisia și își dorește să treacă prin această situație cu fruntea sus, Octavia Geamănu s-a întors în redacție, însă, după cum spunea ea, nu are prea multe lucruri de făcut. În acest sens, îndrăgita prezentatoare își ține la curent fanii cu fel de fel de întâmplări prin care trece. De data aceasta, Octavia Geamănu s-a hotărât să abordeze un subiect destul de controversat, adică limbajul obscen pe care o mare parte dintre colegele ei îl au în viața de zi cu zi.

„De ce-și pierd voit femeile feminitatea? Lucrez într-un domeniu unde, deși n-ai zice, sunt femei care vorbesc ca niște birjari. De la început a fost așa. Toate organele sexuale sunt pe buzele lor, înjurăturile cuprind descrieri ale nevoilor fiziologice umane de-ți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi, rudele trecute în neființă ale mamelor sunt pomenite mai des decât li se aprind lumânări la biserică, se comportă ca niște bărbați (deși pe ei îi văd mai reținuți la capitolul vulgaritate verbală, poate și unde n-au loc de atâtea înjurături care nu se repetă exprimate grotesc de sexul frumos), de feminitate ce să zic… Fuse, fuse și se duse. O fi și din pricina ținutelor masculine, că și eu mă port ca o lady când sunt în rochie și pe tocuri și sunt mai băiețoasă atunci când port pantaloni.”, a scris Octavia Geamănu, pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Octavia Geamănu, criticată aspru, după ce s-a întors la Antena 1, în plin proces cu trustul: „O umilință din partea mea”

 

„Eu nu înjur și nu vorbesc vulgar”

Octavia Geamănu spune că ea nu înțelege această atitudine, pentru că niciodată nu a fost adepta limbajului obscen, care nu ar trebui să fie niciodată pe buzele unei femei. Vedeta mărturisește că, în orice situație, doamnele ar trebui să-și păstreze feminitatea și finețea caracteristică sexului frumos. 

„Bine, eu nu înjur și nu vorbesc vulgar. Niciodată. Cel mult scap un “Ce puii mei” care nu știu exact ce înseamnă, dar e maxim din ce pot la nervi. Dar ca să nu mă întind prea mult, ce vreau să spun e că femeia trebuie să-și amintească în momentele de nervi (normale) să rămână femeie. Delicată, inteligență emoțional, discretă, finuță și când are nervi…să-i știe doar ea. Mă bucur, totuși, că-n jurul meu sunt încă multe femei fabuloase, cu o feminitate ce întoarce priviri și care de multe ori cucerește în adevăratul sens al cuvântului. Întreb bărbații: vă câștigă respectul mai ușor o astfel de femeie?”, a continuat această. 

Pe aceeași temă: Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, în plin proces cu trustul: „În fața unor astfel de abuzuri, nu voi pleca fruntea!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Octavia Geamanu (@ogeamanu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel