Octavia Geamănu nu doarme niciodată cu soțul ei:„Dintotdeauna am dormit separat. Țin la libertatea mea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook

Octavia Geamănu a dezvăluit care este motivul pentru care doarme singură. 

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți civil de aproximativ 8 ani și au împreună un băiețel. Chiar dacă totul le merge perfect, fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit însă că cei doi nu mai obișnuiesc să doarmă împreună. Ba mai mult, Octavia spune că nu a dormit niciodată nu doar cu soțul, dar nici cu copilul ei. Motivul este simplu: vedeta ține foarte mult la acest tip de spațiu personal, iar o noapte liniștită reflectă o persoană liniștită.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu, nici cu Andrei n-am dormit. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea, somnul este sfânt pentru mine. Plus că în ultimele luni eu nu mai dorm cum trebuie, dorm haotic, mă trezesc la 3 dimineața, la patru fac pilates. Nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Mi se pare groaznic să stai să nu te foiești, ca să nu-l deranjezi pe celălalt. Plus că omul poate sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc îndrăgostită și fericită .”, a declarat Octavia Geamănu în cadrul unui interviu.

Te poate interesa și: Octavia Geamănu își desființează colegele de breaslă: „Femei care vorbesc ca niște birjari. Îți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi”

”Marian nu m-a văzut niciodată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat”

Când vine vorba de secretul unei căsnicii reușite, Octavia Gemănu consideră că la mijloc este vorba de mai multe aspecte. Totuși, principalul factor care influențează fericirea bărbatului din viața ei este chiar înfățișarea sa de zi cu zi. În acest sens, jurnalista spune că niciodată nu s-a afișat cu părul murdar sau în haine sport în fața soțului său.

”Marian nu m-a văzut niciodată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”, a declarat Octavia Geamănu pentru Fanatik

Citește și: Octavia Geamănu, criticată aspru, după ce s-a întors la Antena 1, în plin proces cu trustul: „O umilință din partea mea”

Octavia Geamănu, foarte atentă la aspectul său fizic

Vedeta spune că este întotdeauna „țiplă” în fața partenerului său de viață, care nu a văzut-o niciodată nearanjată. Acest lucru l-a moștenit din familie, spune aceasta, care își amintește cum mama sa schimba și cinci ținute pe zi.

“Îmi spăl părul o dată la două zile și am nevoie de cel puțin două ore până ies din baie. Aplic șamponul, aștept să-și facă efectul, aplic masca, aștept să-și facă efectul. Despre descurcatul părului nu mai zic. Îmi ia o jumătate de oră. Gel de duș nu folosesc, ci doar săpun de dafin. Sunt proceduri pe care le respect cu sfințenie. Sunt nopți în care dorm și cu uleiul de ricin sau de cocos în păr, dar asta se întâmplă doar atunci când Marian e plecat în turneu și… pleacă des! Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă! Îmi place să fiu mereu țiplă, ca scoasă din cutie, cum se zice!

De când eram eu mică, mama era mereu atentă cu ieșirile ei în lume. Dacă într-o zi ieșea de 5 ori din casă, purta 5 ținute diferite și 5 perechi de pantofi! De la ea am învățat să arăt în fiecare zi ca scoasă din cutie. Nici la supermarket nu mă duc cu părul răvășit!”, a mai spus Octavia Geamănu.

VEZI și: Octavia Geamănu, truc de frumusețe pentru orice buzunar: „Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel