Octavia Geamănu, noi oferte de muncă, după ce a fost concediată de la Antena 1: „Am primit multe telefoane”. Urmează un nou proces cu trustul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook

Ocatvia Geamănu a dezvăluit ce planuri are, după ce a plecat definitiv de la Antena 1.

Au trecut câteva zile de când Octavia Geamănu a fost concediată oficial de la Antena 1, trust în care a profesat timp de 18 ani de zile. Vedeta, care a fost îndepărtată de la pupitrul știrilor în mod abuziv, a rămas timp de câteva luni în redacție, drept redactor, însă se pare că angajatorul și-a dorit să o înlăture definitiv pe aceasta din cadrul trustului. 

„A fost fără preaviz, dar avuseseră loc în aceste nouă luni trei comisii disciplinare, prin care angajatul voia să înțeleagă ce nu înțelegeam nici eu, dar sunt detalii pe care nu are sens să le dau. Chiar dacă situația e cum e și eu sunt în proces cu fostul angajator, eu am închis acest capitol. Real, în mintea mea, îl închisesem demult, acum cu atât mai mult. Prin urmare, orice discuție pe acest subiect, pentru mine nu are vreo relevanță, pentru că vorbesc despre ceva ce pentru mine nu mai există. Ce a fost, a fost, s-a dus, a trecut, trecutul rămâne în trecut, contează prezentul și viitorul.”, a declarat Octavia Geamănu, potrivit playtech.  

Te-ar putea interesa și: Octavia Geamănu, concediată de la Antena 1! Scandalul dintre jurnalistă și trust continuă: „Procesele merg mai departe. Concedierea produsă azi...

Octavia Gemamănu a primit deja mai multe oferte de muncă 

Chiar dacă i-a fost greu să se desprindă de locul pe care deja îl numea „acasă”, întrucât a stat acolo aproape 20 de ani din viața ei, Octavia Geamănu spune că a primit deja oferte interesante de muncă, pe care nu este dispusă încă să le accepte, spre mirarea tuturor.

„Am primit mai multe telefoane, oameni care își doresc să se întâlnească cu mine, când zic mai multe înseamnă destule pentru 2-3 zile care s-au scurs de la despărțirea mea de fostul loc de muncă, destule telefoane și sunt foarte recunoscătoare că s-a întâmplat așa, pentru că mi se pare minunat să nu fiu lipsită de propuneri din punct de vedere profesional, însă momentan îmi doresc atât de mult să mă odihnesc psihic, emoțional, pentru că a fost o perioadă foarte încărcată pentru mine din toate punctele de vedere și vreau să îi răspund cu aceeași monedă lui Marian, adică cu aceeași răbdare, înțelegere, înțelepciune și atenție, pe care el mi le-a acordat în toată această perioadă. Și vreau să fiu mai prezentă în viața de familie, căci în ultima perioadă, deși am fost fizic, mintea mea era mai mult în altă parte.

Așa că acum vreau să am o perioadă în care să îi arăt recunoștință soțului meu pentru aceste luni în care știu că nu i-a fost ușor să mă vadă în anumite zile mai cu toane. De altfel eu fiind un om rațional, echilibrat, nu am avut derapaje, dar chiar și așa contează mult armonia.”, a continuat ea. 

Citește și: „Am înțeles că am deranjat multă lume". Octavia Geamănu le răspunde celor care o critică, pentru că nu doarme cu soțul ei: "Cred în a păstra o urmă de mister”

Când are loc următorul proces cu Antena 1

Următorul proces cu fostul angajator de la Antena are loc curând, dezvăluie Octavia Geamănu. Vedeta dorește cu orice preț să-și facă dreptate și să găsească mai multe răspunsuri, pe care șefii săi nu s-au arătat doritori de a i le oferi. 

„Urmează un nou termen în aprilie și după aceea mai vedem. Nici nu știu dacă trebuie să mă prezint în instanță. Până acum nu am fost la niciun termen pentru că nu era nevoie.

Eu de fapt îmi caut răspunsuri în instanță, respectiv de ce mi s-a întâmplat asta, de ce într-un mod atât de absurd? Eu nici până astăzi nu am aflat de ce nu mai prezint Observatorul. Mie nu mi s-a spus. Toată lumea a dat din umeri în acest timp, pentru că persoana care mi-a transmis asta, la trei luni după decizia absurdă în ceea ce mă privește a fost îndepărtată din societate. Eu nu am aflat, nimeni nu știe, e un mister pentru toată lumea.”, a mai spus ea, pentru sursa citată. 

Aceasta susține, în continuare, faptul că decizia luată de angajator este una abuzivă, fără niciun fel de motiv și fără explicații suplimentare. 

„Contest decizia de concediere, chiar o consider abuzivă, căci eu am venit la muncă, dar angajatorul nu m-a lăsat să muncesc conform înțelegerii avute la momentul semnării contractului. De-a lungul timpului eu am prezentat toate Observatoarele, nu s-a pus problema, pentru că eu aia trebuia să fac: să prezint știri la Observator.”, a conchis Octavia Geamănu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel