Octavia Geamănu s-a întors la Antena 1, în plin proces cu trustul: „În fața unor astfel de abuzuri, nu voi pleca fruntea!”

Data publicării:
Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Octavia Geamănu, Facebook

Octavia Geamănu nu are de gând să renunțe la locul ei din cadrul trustului Antena 1. 

Octavia Geamănu a trecut printr-o situație extrem de neplăcută, în urmă cu câteva luni de zile. Îndrăgita prezentatoare TV spunea pe atunci faptul că a fost victima unui „abuz” realizat chiar de angajatorul ei, întrucât a fost scoasă pe nedrept de pe post, din postura de prezentatoare de weekend, chiar dacă contractul ei era unul nedeterminat. În locul ei a fost adusă Irina Ursu, care, în trecut, a lucrat la Pro TV și la Aleph News. Dacă o perioadă, Octavia Geamănu a decis să rămână în trustul Antenelor, pe postul de redactor, după aceea, jurnalista s-a decis să-și ia toate zilele de concediu rămase și din anii trecuți. Acum, după mult timp, aceasta s-a reîntors în redacție, dezvăluindu-le fanilor care sunt emoțiile ce o încearcă la revederea colegilor săi. 

„După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsă și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani “se pierd”. Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să îți notezi totul. Și eu aveam zile de concediu neluate din 2017 pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum. Azi, pe drumul spre redacție, simțeam un gol în stomac. Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere că-n zilele în care nu aveam un proces cu angajatorul.”, a transmis Octavia Geamănu, pe rețelele de socializare.

Poate te interesează și: Octavia Geamănu, truc de frumusețe pentru orice buzunar: „Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute”

„Nimeni nu are dreptul să își bată joc de carieră ta”

Chiar dacă s-a întors la muncă, Octavia Geamănu nu este dispusă să renunțe la procesul pe care l-a intentat împotriva angajatorului său, care i-a luat în mod „abuziv” locul din cadrul știrilor de weekend. 

„Cert e că merg în continuare determinată pe acest drum. Mă întreabă mulți de ce nu renunț. Însă și mai mulți îmi spun să nu renunț. Eu aleg așa cum am făcut-o de fiecare dată, în raport cu cine sunt și ce simt. O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită. Mulți cunosc acest sentiment. Nimeni nu are dreptul să își bată joc de carieră ta, de munca ta, de viața ta, de demnitatea ta, de onoarea ta. Ori în fața unor astfel de abuzuri (căci așa am fost educată să le numesc de-a lungul carierei), niciodată în viață asta nu voi pleca fruntea! Cu gânduri bune tot înainte.”, a continuat aceasta. 

Te poate interesa și: Octavia Geamănu a dat în judecată Antena 1, după ce a fost scoasă de pe post: ”Spun stop abuzurilor în relația de muncă”

Octavia Geamănu susține că nu a primit nicio explicație, până în prezent

Îndrăgita jurnalistă a răspuns în număr cât mai mare și comentariilor primite de la fanii săi, care erau unele de încurajare. Printre altele, Octavia Geamănu le-a transmis acestora faptul că nici până în ziua de astăzi nu a primit vreo explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, întrucât audiențele erau unele foarte bune, semn că publicul aprecia munca pe care o face.

„Nici eu nu am primit vreo explicație. Da, așa e. Audiențele în weekend erau foarte bune. (…) Aș vrea să cred, totuși, că angajatorul nu m-a considerat vreo secundă o fată blondă' în înțelesul din popor. Ar fi trist ca astfel de persoane dulci și suave' să prezinte știri în prime time ani la rând. (…)  Pare că nu se vrea să revin unde eram. (…) Eu fiind doar în weekend la Observator, eram liberă de luni până vineri. (…) Nu îmi vine să dau cu nimeni de pământ. Am colegi puși în situații neplăcute… Dar mergem înainte spre mâine.”, a mai dezvăluit Octavia Geamănu, în comentarii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel