Octavia Geamănu a revenit în forță! Cu ce se ocupă vedeta, după ce a fost concediată de la Antena 1: „A venit foarte firesc”

Data publicării:

Octavia Geamănu le-a oferit vestea cea mare fanilor, care o pot urmări din nou pe fosta prezentatoare TV, însă de data aceasta dintr-o altă perspectivă.

Octavia Geamănu a trecut prin foarte multe lucruri, în ultima vreme. Sunt deja câteva săptămâni de când fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a fost concediată oficial de către angajatorul său, chiar dacă aceasta a sperat până în ultima clipă la reintegrarea ei pe post. Tot ce-i mai rămâne acum de făcut vedetei este să se judece cu trustul și să-și facă dreptate măcar în acest fel, întrucât ea spunea recent faptul că nu are de gând să renunțe la procese. Partea cea mai bună este că aceasta și-a găsit deja o nouă ocupație, spre bucuria fanilor, care o pot urmări de-acum încolo pe Octavia Geamănu pe Youtube, acolo unde și-a făcut propriul podcast. 

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat. Am clipuri pe Facebook care au peste jumătate de milion de vizualizări, care mi-au dat și mai mult curaj în a le arăta oamenilor mai mult din mine, din felul în care sunt și gândesc, ori cum mă raportez la viață.  Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional”, a început să mărturisească fosta prezentatoare TV, potrivit click!.

VEZI și: „Am înțeles că am deranjat multă lume". Octavia Geamănu le răspunde celor care o critică, pentru că nu doarme cu soțul ei: "Cred în a păstra o urmă de mister”

Octavia Geamănu scrie și o carte

Octavia Geamănu s-a apucat să scrie și o carte încă din luna decembrie, astfel încât surprizele ei pentru fani nu se opresc aici. Mai mult, vedeta a și explicat cum a luat naștere ideea de podacst și ce a determinat-o să meargă pe acest drum diferit față de ce a făcut până acum.

„Așa se face că după două săptămâni de “concediu” în care am trăit viața din plin, vorba vine (râde), am simțit că e momentul să am totuși o activitate concretă. Începusem să scriu o carte din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac. Cartea se numește “Gânduri bune” căci fix asta conține. (..) Dar revenind la podcast. De curând, într-una din zile am înregistrat un clip în care vorbeam despre temeri, despre frică ce ne împiedică să evoluăm, despre cât rău ne face acest sentiment atunci când el nu apare ca o reacție de apărare împotriva unui pericol. Avea vreo 28 de minute. Am zis că nu se poate să postez așa ceva pe Facebook unde totul trebuie să fie scurt. Așa că de aici la Youtube a fost doar un pas”, a mai dezvăluit Octavia Geamănu.

Citește și: Octavia Geamănu își desființează colegele de breaslă: „Femei care vorbesc ca niște birjari. Îți vine să intri pe sub birou de rușine când le auzi”

 

Ce spune despre revenirea în televiziune

Cât despre revenirea în televiziune, întrebare ce stă pe buzele tuturor, Octavia Geamănu spune că nu se gândește deocamdată la acest lucru. Vedeta mărturisește că în prezent podcastul e principala sa ocupație, dar și proiectul de suflet, pentru care vrea să-și dedice toată energia și timpul.

„De la postări despre diverse situații din viață mi-am dat seama că mie asta îmi place să fac. Să vorbesc mult și nu neapărat singură. Așa că dacă tot cunosc mulți oameni faini care au informații ce ne pot ajuta să ne îmbunătățim stilul de viață, să evoluăm, să ne dezvoltăm într-o direcție frumoasă a vieții, de ce să nu îmi fac o emisiune a mea? Podcast cum i se spune pe YouTube. O săptămână mi-a luat să pun totul la punct.

Dacă mă întrebi de tv… Încă mai vreau pauză. Momentan acest podcast “Gânduri bune” îmi ocupă mare parte din timpul pe care îl am când nu e Andrei acasă. Și fac cu multă bucurie ceva ce îmi place. E mare lucru să fii cine ești, să poți face ceea ce îți dorești. Dar cine știe cu ce vine mâine? Important e să avem gânduri bune”, a continuat aceasta, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel