Obiectul care te protejează de pericole și unde să-l amplasezi. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Există o energie de dezastru”

Data actualizării: | Data publicării:
Astrolog Nicoleta Ghiriș, foto Instagram
Descriere foto: Astrolog Nicoleta Ghiriș, foto Instagram

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, dezvăluie care sunt obiectele care își aduc protecție energetică și unde trebuie să le amplasezi. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș atrage atenția că anul 2022 este învăluit într-o energie a conflictelor. În cadrul emisiunii „WOWZodiac”, de la WoWnews, astrologul a dezvăluit care sunt obiectele care ne pot proteja în această perioadă. 

"Rugămintea este să rămânem destul de precauți, pentru că, în centrul țării, în centrul lumii, există acolo o energie de dezastru, ceea ce am și sesizat. Este foarte bine să avem amplasat în centrul caselor noastre neapărat lucruri de metal sau de culoare alb și gri, covor, absolut orice. Astfel, anul acesta, va exista beneficitate. Ar trebui să aflăm centrul casei noastre. În momentul în care trasăm două diagonale pe o schiță a casei, acolo vom ști că este centrul și că trebuie să plasăm obiectul. O să protejeze mult mai bine spațiul unde lucrăm sau unde locuim.", a spus Nicoleta Ghiriș, în emisiunea Anamariei Ticea, de pe YouTube.

Zodiile care vor avea probleme de sănătate

Mai mult, astrologul atrage atenția că anumite zodii se vor confrunta cu probleme de sănătate. 

"Toți nativii care sunteți Oaie, Capră, dar și Maimuță sunt cei predispuși la zona asta de îmbolnăvire anul acesta. Nativii Oaie sunt predipuși și la căzături, sunt magnet pentru ele anul acesta. Maimuța este sfătuită, dacă are anumite investigații, operații, să îndrăznească să meargă să și le facă.", a mai zis Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii "WOWZodiac", potrivit wowbiz.ro. 

 

HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie lunară de succes

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  ( 2 Martie- 1 Aprilie 2022 2022), pentru toate zodiile.

 

Perioadă guvernată de o energie lunară de succes, însă destul de instabilă

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de instabilă energie de ușor succes, însă energia anuala fiind extrem de agresiva, orice combinație cu ea va genera anul asta doar energie, pe care sa încercăm sa o diminuam, să nu uităm că  orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie umbrelă.
Energia centrală realizată intre luna si energia anuală poate aduce în continuare probleme de sănătate in jurul nostru (probleme de auz, alte îmbolnăviri), tot anul rămânând centrul extrem de sensibil pe această zona. Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna Iepurelui de apă

Luna aceasta este luna Iepurelui de apă, o lună în care vom deveni mai suspicioși si mai temători la tot pasul (posibil sa avem senzația ca cineva ne-ar putea păcăli cumva). Atenție la speculații financiare, riscați sa rămâneți fără banii investiți.
Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție.  Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Perioada 2 Martie- 1 Aprilie 2022


 Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
Vă aflați energetic această perioadă sub umbrela ajutorului divin. Este o energie nu atât de puternică luna aceasta, însă va poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Si o combinație lunara de energii speciala va poate aduce noroc in plan social, romantism si căsătorie pentru cei singuri. Primiți însă orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, pentru ca energia lunara nu va este chiar prietena tot vă veți simți protejați, mai ales că va poate ușor spori faima și prestigiul. Nativul Dragon va poate susține luna aceasta. Luna aceasta sunteți predispuși la noroc financiar, o combinație energetica intre energia lunara si anuala are efecte spectaculoase mai ales pe plan financiar. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben.

Citește continuarea aici:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel