HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie lunară de succes”

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  ( 2 Martie- 1 Aprilie 2022 2022), pentru toate zodiile.

HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Perioada 2 Martie- 1 Aprilie 2022

Perioadă guvernată de o energie lunară de succes, însă destul de instabilă

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de instabilă energie de ușor succes, însă energia anuala fiind extrem de agresiva, orice combinație cu ea va genera anul asta doar energie, pe care sa încercăm sa o diminuam, să nu uităm că  orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie umbrelă.
Energia centrală realizată intre luna si energia anuală poate aduce în continuare probleme de sănătate in jurul nostru (probleme de auz, alte îmbolnăviri), tot anul rămânând centrul extrem de sensibil pe această zona. Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna Iepurelui de apă

Luna aceasta este luna Iepurelui de apă, o lună în care vom deveni mai suspicioși si mai temători la tot pasul (posibil sa avem senzația ca cineva ne-ar putea păcăli cumva). Atenție la speculații financiare, riscați sa rămâneți fără banii investiți.
Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 
Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Perioada 2 Martie- 1 Aprilie 2022


 Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
Vă aflați energetic această perioadă sub umbrela ajutorului divin. Este o energie nu atât de puternică luna aceasta, însă va poate mijloci întâlniri ale unor oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin, nu faceți decât să vă simțiți protejați din toate direcțiile. Si o combinație lunara de energii speciala va poate aduce noroc in plan social, romantism si căsătorie pentru cei singuri. Primiți însă orice ajutor vi se oferă, este foarte important să îl captați, pentru a vă susține pe mai departe. Chiar dacă evenimentele din jur vă vor scoate din zona de confort, pentru ca energia lunara nu va este chiar prietena tot vă veți simți protejați, mai ales că va poate ușor spori faima și prestigiul. Nativul Dragon va poate susține luna aceasta. Luna aceasta sunteți predispuși la noroc financiar, o combinație energetica intre energia lunara si anuala are efecte spectaculoase mai ales pe plan financiar. Culorile pe care ar trebui să le adoptați acum pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben.


Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021
Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternica si poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna aceasta va poate ajuta în a relaționa cu profesorii/ mentorii mai bine, în a studia și a încerca să aveți un salariu mai bun/prime, a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Șarpe. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.


Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022
Energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă si asupra voastră. Energia puternica in aceasta luna si va rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna aceasta va poate ajuta în a relaționa cu profesorii/mentorii, în a studia și a încerca să aveți un salariu mai bun/prime, a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele. Este bine să va descurcați de unii singuri, fără prea mare ajutor. In relațiile de cuplu poate ieși soarele luna aceasta, puteți întâlni persoana mult dorita. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru și albastru.


Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
În perioada aceasta, veți fi predispuși la mari câștiguri, mai ales luna aceasta în care se formează o combinație energetică benefică formată cu energia anuală, fiind extrem de puternică, vă va aduce mai mulți bănuți, mai multă faimă în carieră și în ce întreprindeți. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Energia lunară vă este benefică și este posibil să simțiți chiar un ajutor din partea unor relații.  Încercați să petreceți timp cu nativii Iepure si Tigru, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Pe plan al sănătății va veți simți mai bine, revigorat si de ce nu plini de energie. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.


Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie destul de puternică, care poate alimenta energia de dragoste, relații si învățătura. Noi oportunități pe zona de job pot apare in aceasta perioadă sau să ajungeți să fiți implicați in noi proiecte mai bine remunerate. Posibil ca veniturile să crească considerabil. Există o combinație energetică ce va ajuta maxim la noi începuturi: afaceri noi, în serviciu existent avansare, autoritate, popularitate și bani. Țineți aproape nativul Șobolan luna aceasta, pentru a beneficia de protecție. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza veniturile sunt verde, olive, kaki.


Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
Luna aceasta aveți asupra voastră energia de multiplicare, o energie puternică, care poate alimenta energia de dragoste, relații si învățătura . Posibil ca veniturile sa crească considerabil, relațiile sa fie de maxima susținere. Veți întâlni la tot pasul femei puternice care va vor susține cu daruri dar si energetic. Energia combinata lunara si anuala va produce beneficiate maxima pentru noi începuturi de colaborare, autoritate si popularitate dar si bogăție. Țineți aproape nativul Bivol luna aceasta, pentru a beneficia de maximizare venituri. Culorile pe care ar trebui să le adoptați în această perioadă pentru a maximiza veniturile sunt verde, olive, kaki.


Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
Există o reducere drastică pe zona energetică, ce planează asupra voastră, energia accidentelor și a dezastrelor anunță în sfera faimei si renumelui diverse neplăceri raportate la aceasta arie. Atenție si la probleme de sănătate. Încercați sa stați departe de lucruri inflamabile si sa va protejați de acum pe zona de incendiu in casa/birou c. Protecție împotriva acestei energii este maxim recomandată in casa si asupra voastră. Este bine să fiți precauți și să fiți atenți la accidentări, fie ele și în casă. Nativul Tigru  vă poate susține și proteja. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta pentru protecție sunt alb și gri, purtați multe metale pe voi: cercei, brățări, coliere in cazul doamnelor si brățări, ceas in cazul domnilor. 


Oaie/Capră: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
Umbrela energiei pierderilor puternica, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia umbrela a lunii o energie extrem de  benefică de noroc financiar și material, este recomandat să captați orice câștig înregistrați, mai ales în zona relațiilor pe care le aveți de orice tip. Atenție însă la câștigurile care se pot risipi ușor. Sfatul este sa mergeți la control luna aceasta, sa investigați si minore afecțiuni. Energia lunara este de susținere si va ajuta. Este bine să vă înconjurați totuși de nativi Iepure să vă ajute să investiți corect sau sa luați decizia corectă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.


Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
Umbrela energiei pierderilor, puternica, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia umbrela a lunii o energie extrem de  benefică de noroc financiar și material, este recomandat să captați orice câștig înregistrați, mai ales în zona relaționala. Luna aceasta atenție si la potențiale îmbolnăviri dar si la energia mare de cheltuieli. Este bine să vă înconjurați totuși de nativi Dragon, să vă ajute să investiți corect sau sa luați decizia corectă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.


Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese, slăbită, planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestați certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră și în ce vreți să faceți mai departe. Vizații parteneri de ceartă sunt si proprii copii. Din fericire energia este destul de slăbită și aveți cum să evitați conștientizând. Luna va este energetic potrivnica și dacă va certați riscați  sa stricați anumite relații inutil. Este însă excelent ca exista o combinație ce mai poate dezamorsa lucrurile însă rămâneți precauți si mai mult în defensivă și protejați-vă de un remediu împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Șarpe, vă vor proteja energetic, dar și energia lunară care vă este prielnică, în a reduce cât mai mult posibil aceste tendințe de ceartă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna aceasta, pentru a diminua energia de ceartă sunt, alb și gri.


Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
In aceasta perioada puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie slăbita, ce vă poate guverna pe zona de  ușor atac pe sănătate. Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți sa va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în aceasta luna puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine să aveți lângă voi un nativ Tigru pentru o mai mare protecție energetică. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.


Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
Si pentru nativii Mistreț o atenționare tot în sfera medicală (sănătate), Atenția trebuie să fie ușor mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți sa va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în aceasta luna puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine să aveți lângă voi un nativ Iepure pentru o mai mare protecție energetică. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.


Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezență, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultură noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru că o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă, invitată să se alăture nouă”, a explicat astrologul.

  Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel