Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi despărțit. Soțul vedetei ar fi înlocuit-o cu altă domnișoară

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar afla în pragul divorțului, potrivit anumitor zvonuri din mediul online. 

O nouă despărțire circulă zilele acestea în spațiul public. Extrem de multe divorțuri au lovit lumea showbiz-ului în ultima vreme, iar de data aceasta se pare că ar fi vorba despre Oana Zăvoranu și soțul ei. Potrivit spynews, cei doi ar fi pus deja capăt căsniciei pe care o au de aproximativ șase ani, ba mai mult, bărbatul s-ar fi mutat deja cu noua parteneră de viață. Acesta nu s-a sfiit deloc nici de la a se afișa cu noua sa iubită, întrucât au fost surprinși luând masa la un restaurant din Capitală. 

Așadar, chiar dacă cei doi nu au dat până acum semne asupra faptului că relația lor ar putea fi afectată în vreun fel, se pare că Alex Ashraf s-a mutat din locuința brunetei și și-a refăcut rapid și viața. Până în acest moment însă, nici Oana Zăvoranu, dar nici Alex nu au oferit un punct de vedere cu privire la aceste zvonuri. 

Te poate interesa și: Anda Adam, motivul războiului dintre ea și Oana Zăvoranu: „Despăgubirile nu sunt suficiente pentru jignirile aduse de ea”

Relația celor doi, marcată de suișuri și coborâșuri

Oana Zăvoranu a fost întotdeauna rezervată cu privire la detaliile din viața ei personală. Bruneta și-a ținut mereu conflictele din cuplu departe de ochii publici, însă într-unul dintre rarele interviuri pe care le-a acordat cu privire la relația dintre ea și Alex Ashraf, aceasta vorbea despre cum gestionează cei doi problemele din cuplu. În acest sens, vedeta recunoștea faptul că la un moment dat au trecut prin anumite greutăți, însă au reușit să le depășească rapid, datorită faptului că iubirea învinge întotdeauna. 

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

Citește și:  Oana Zăvoranu, declarații controversate: „Dacă mă spurcam și intram în politică, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur”

Ce le spune Oana Zăvoranu celor care o acuză că are operații estetice

Deși cu privire la viața personală este destul de rezervată, când vine vorba de alte detalii din viața sa, diva nu are nicio reținere. Așadar, de-a lungul timpul, a fost întrebată extrem de des dacă a apelat până acum la intervențiile sau operațiile estetice, motiv pentru care a ales să spună lucrurilor pe nume.

„Fizionomia unui om se referă la fața lui. Când am spus că nu am operații la față, da, nu am operații la față. Ia puneți niște poze cu mine înainte și prin 2.000 când apăream eu la Tv. Operații la față sunt operații menite să-ți schimbe fizionomia dacă le forjezi.

Dacă aș fi avut operații la față, n-aș fi zis? Păi care era problema, mi le făceam pe banii cuiva?Da, spuneam, bă frate mi-am făcut un lifting. Când o să-mi fac lifting, că poate o să trebuiască să-și fac, o să vă zic.

Păi ce, n-o să mă vedeți bandajată? Păi ce, eu stau în casă permelită cu lunile așa și mă ascundeam? S**i banana, nu mi-am schimbat nicio fizionomie, prostule! Fizionomie înseamnă față. A, da, mi-am făcut operații, 8 sau 9, schimbări de silicoane, am vrut să am toate modelele de ț**e.”, a spus Oana Zăvoranu într-un video pe TikTok.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel