Oana Zăvoranu, declarații controversate: „Dacă mă spurcam și intram în politică, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu continuă seria declarațiilor controversate. Vedeta a vorbit despre intrarea sa în politică. 

Oana Zăvranu continuă să își surprindă fanii din mediul online. Dacă în urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu anunța că vrea să intre în politică, se pare că bruneta s-a răzgândit și are o altă părere despre acest lucru.

Oana Zăvoranu, declarațiii neașteptate

„Dacă mă spurcam și intram în politică… acum, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur… stați liniștiți fete și băieți, nesătui și nesătule, rămân artistă… mică și neînsemnată așa… Așa simt… așa vreau și așa trebuie. Trăiesc cu Dumnezeu în inimă, nu în buzunare și asta mă face mai bogată decât voi toți la un loc”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Ce spunea Oana Zăvoranu despre intrarea sa în politică

Vedeta era mai hotărâtă ca niciodată să schimbe lucrurile din România, motiv pentru care își dorea să candideze la alegerile prezidențiale. 

„Ceea ce a pornit dintr-o glumă se poate transforma în realitate și nu mă mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare, poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele, acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt.

Mă simt un suflet de artist neînțeles de cele mai multe ori, dar mereu am găsit soluții în cele mai grele situații. Dumnezeu știe că prin venele mele curge sânge curat, nu otrăvit de traumele nemeritate prin care am trecut. Însă și dacă nu voi duce până la capăt gândul de a candida la prezidențialele din 2024, pentru mine mesajele voastre de dragoste și susținere sunt o confirmare că nu m-am născut pe lumea asta degeaba, că pentru voi însemn mai mult decât chiar am sperat să însemn vreodată, că mă iubiți pentru că dincolo de aparențe sau showbiz, la sfârșitul zilei ați înțeles că viața nu m-a transformat, că sunt un om de încredere, fără interese mărunte, iar pentru dragostea voastră sinceră vă mulțumesc din inimă.
Dacă am să concretizez demersul meu am să o fac în calitate de candidat independent, pentru că nici un partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele, cu aspirațiile mele, cu «nebunia» mea de a duce țara asta acolo unde poate a mai fost doar în momentele ei de glorie. Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o c@#$ă, dar eu nu am să fiu vreodată una și mai intuiesc și că șacalii o să se grăbească să «fabrice» multe… dar mi se rupe, sunt neșantajabilă și voi de asta aveți nevoie.

Dacă am să devin prima femeie președintă din Romania, numai timpul o să o decidă”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, potrivit Wowbiz.

Citește și: Oana Zăvoranu, rețeta tinereții. Cum se ține vedeta departe de riduri

Oana Zăvoranu, mesaj dureros pentru mama sa, Mărioara. „Te rog să mă ierți, dacă poți”! Vedeta este copleșită de durere: „Eram posedată”

Oana Zăvoranu, schimbare radicală. „Querida” l-a redescoperit pe Dumnezeu: „Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience