Oana Zăvoranu se întoarce în televiziune? Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Cereți înapoi oamenii care simțiți că au ce să vă ofere”

Data publicării:

Oana Zăvoranu a vorbit despre posibilitatea reîntoarcerii în televiziune. 

Oana Zăvoranu a strălucit ani de zile pe micile ecrane, când a interpretat roluri importante în cele mai vizionate seriale din trecut. Acum însă, vedeta nu mai este activă în niciun fel, în televiziune, ținând legătura cu fanii ei doar pe rețelele de socializare, acolo unde realizează des și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Așadar, printre cele mai dese curiozități pe care internauții le au este să afle motivul pentru care Oana Zăvoranu nu mai apare deloc pe sticlă. În acest sens, vedeta nu respinge ideea unui nou proiect TV, ba chiar își îndeamnă admiratorii să ceară trusturilor vedetele pe care le apreciază.

„Cu cât mai repede, cu atât mai bine. E timpul să vă cereți înapoi oamenii care simțiți că au ce să vă ofere.

Poate nu a fost momentul, dar urmează. Important este ca voi, cei de acasă să cereți cumva în mod expres oamenii pe care vreți să îi vedeți sau să îi auziți! E dreptul vostru. Folosiți-l! Că altfel o să rămânați năpădiți de nulități și sigur nu vreți asta.”, au fost mesajele transmise de Oana Zăvoranu, în mediul online.

 

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice

Într-o altă intervenție cu fanii săi, făcută pe Instagram, Oana Zăvoranu a vorbit despre operațiile estetice. Așadar, ajunsă la vârsta de 49 de ani, bruneta arată impecabil, toată lumea dorindu-și să afle care este secretul din spatele unui ten fără riduri. Primind această întrebare în repetate rânduri, Oana Zăvoranu s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să recunoască dacă a apelat sau nu la operațiile estetice. 

„Nu știu dacă mă operez. Și ce să operez când sunt așa perfectă? M-ați zăpăcit cu întrebările astea. Vă anunț...Nu dormiți de grijă.”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online, care transmite faptul că nu a apelat la operațiile estetice.

VEZI și: Oana Zăvoranu, declarații controversate: „Dacă mă spurcam și intram în politică, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur”

 

La ce trucuri de frumusețe apelează Oana Zăvoranu

Și, pentru că a recunoscut că pe fața ei nu este urmă de operație, Oana Zăvoranu s-a decis să le dezvăluie fanilor adevărata metodă prin care se menține veșnic tânără. Vedeta apelează la puține trucuri de frumusețe, pe care le fac ocazional, spune ea, însă gena moștenită din familia ei își pune amprenta cel mai mult. Mai mult, spre surprinderea tuturor, bruneta a dezvăluit faptul că niciodată nu a fost adepta dietelor, drept dovadă acestea sunt inexistente în viața ei. 

„Nu fac nimic în afară de a-mi face un scrub puternic de câte ori îmi fac baie, corporal și facial. Apoi, niște serumuri și creme bune și iată-mă. Dar nimic cu un program anume. Gena, ADN-ul părinților mei, șansa mea. Și fără diete, vreodată în viața mea.”, le-a răspuns Oana Zăvoranu fanilor ei, pe rețelele de socializare. 

Oana Zăvoranu, schimbare radicală. „Querida” l-a redescoperit pe Dumnezeu: „Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit”

Oana Zăvoranu, mesaj dureros pentru mama sa, Mărioara

Tot în mediul online, în urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu și-a cerut scuze întregii sale comunități, dar și mamei sale, pentru lucrurile neplăcute pe care le-a spus și le-a făcut, în perioada în care Mărioara era în viață. Vedeta a avut o relație extrem de controversată cu femeia, iar acum pare că regretă totul.

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ȘI PLINĂ DE DURERE ȘI TE ROG SĂ MĂ IERȚI DACĂ POȚI, PENTRU TOT CE ȚI-AM FĂCUT ȘI PENTRU TOATE CELE PE CARE ȚI LE-AM GREȘIT. Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferință pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac… Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești. M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tată vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist…Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar DUMNEZEU știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi mă cutremur…dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuință mea de atunci. MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi MAMA mea până la final pe pământul asta. Mai întâi mi-am cerut iertare cui și unde a trebuit… Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante…tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare. Și îmi cer iertare în felul asta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…”, este o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel