Oana Zăvoranu, schimbare radicală. „Querida” l-a redescoperit pe Dumnezeu: „Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit”

Data publicării:

Oana Zăvoranu spune că viața ei s-a schimbat radical după ce l-a redescoperit pe Dumnezeu. 

Oana Zăvoranu și-a surprins fanii cu ultimele declarații. Obișnuiți ca vedeta să critice anumite persoane sau situații, de data aceasta, Querida a vorbit despre divinitate și despre schimbarea prin care a trecut, după ce l-a redescoperit pe Dumnezeu. 


„Nu vă mai lăsați păcăliți și prostiți de tot ceea ce auziți și citiți despre mine ... când am să vă spun eu ceva, atunci e important. Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp…

Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale', le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor ei, pe InstaStory.


Oana Zăvoranu: Nu m-am pocăit

Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că nu s-a afiliat vreunei secte și nici nu își construiește un discurs siropos, cu gândul de a intra în politică. În schimb, ea spune că va arăta prin fapte schimbarea care s-a produs în interiorul ei.


„Și nu, nu m-am pocăit … ca să nu lăsăm loc de speculații mărunte … nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic, așa cum văd că se poartă.

Nu, doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață și în tot ceea ce fac pe Dumnezeu. Simplu și, totuși, atât de complicat…', a mai transmis vedeta tot pe rețelele de socializare.


Oana Zăvoranu, amintiri emoționante despre tatăl său. Ce a învățat vedeta de la Ioan Bănicioiu: "A fost etalonul bărbatului…”Oana Zăvoranu a vorbit despre momentele petrecute alături de tatăl său, Ioan Bănicioiu. 


Oana Zavoranu a fost înfiată la 12 ani de Nicolae Zăvoranu, căruia îi poartă și azi numele. Tatăl natural  este Ioan Banicioiu. Vedeta a vorbit de nenumărate ori despre părintele său biologic. Aceasta susține că și-a dorit de fiecare dată ca persoana de lângă ea să aibă asemănări cu tatăl său și susține că soțul ei, Alex Ashraf, se încadrează perfect. 

Oana Zăvoranu, amintiri emoționante despre tatăl său

'Pe mine dacă mă întrebai cu cine vreau să mă mărit îți spuneam cu tati. Tata a fost etalonul bărbatului pentru mine și cred ca pentru orice fata, dacă are un tată bun își dorește din sotul ei sau din iubit să-i amintească de cum era tatal. E greu să găsești perfecțiunea in bărbatul pe care îl alegi. Perfecțiunea tatălui. Nimeni nu va fi ca tata, așa cum pentru bărbați nu o sa fie nimeni ca tata.'', a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate, la Antena Stars.

„Exist datorită ție”

În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu publica, pe Instagram, o fotografie alături de tatăl ei, din prima zi de școală.

„Tati meu frumos. Prima zi de școală, normal că alături de tine. Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu.


Tatăl Oanei Zăvoranu a fost condamnat la 25 de ani de temniță

Nelu Banicioiu a fost închis în 84 în beciurile Miliției și condamnat la 25 de ani de temniță grea pentru o delapidare uriașă: peste 16 milioane de lei, adică 1,1 milioane de dolari la vremea respectivă!

Oana Zavoranu a mărturisit că tatăl său, Nelu Banicioiu, a fost arestat la granița în decembrie 84:

„Plecase în străinătate cu mama, Mariana, să cumpere mâncare și altele pentru Sărbători. A aflat că în țară a pornit o ancheta împotriva lui, dar s-a întors totuși, fiindcă i-au dat asigurări niște generali, la care cotiza, că nu i se va întâmpla nimic! Au intrat peste noi în casă, au căutat peste tot! Ne-au luat tot! Ne-am speriat foarte tare! A fost îngrozitor!'', a declarat Oana Zăvoranu pentru  „Averea” .

În timpul procesului lui Nelu Banicioiu, soția acestuia, Mariana, a divorțat de el pentru ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, nr. 20, acolo unde locuia familia Oanei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel