Oana Zăvoranu, despre dependența de pastile și lupta cu depresia: „Sunt foarte mulți oameni care sunt puternici din vrăjeală”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre problemele cu insomnia, pentru care ia medicamente în fiecare seară. 

Oana Zăvoranu a fost invitata lui Cătălin Măruță în podcastul „Acasă la Măruță”, de pe YouTube. Vedeta a vorbit deschis despre tratamentul pe care îl ia în fiecare seară pentru a putea dormi.

„Eu iau pastile de culcare. Și mă culc. Și am zvâcul ăla de nu mă las, nu vreau. Eu pun punct când vreau eu, nu când îmi zice ăla. Când o zice Dumnezeu sau ce forță avem noi. Când se termină ața după mosorul ăla e ok. Dar nu înainte, că nu îmi condiționează nimeni. Nu pentru că vrea mușchul nimănui. Sunt foarte mulți oameni care sunt puternici din vrăjeală. Oamenii trebuie văzuți în timp cât sunt de puternici și să lași faptele să vorbească pentru ei.„, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Oana Zăvoranu, bântuită de ultima discuție cu mama ei: „Aș fi preferat să rămân cu altă imagine, nu cu ea din ultimul moment”

Nu este pentru prima oară când Oana Zăvoranu vorbește despre consumul de medicamente pentru somn. În trecut, vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu stări de depresie și că lua pastile ca să poată dormi. 


„Sunt dependenta de niste medicamente. N-am mai luat medicamente de aseara, nu prea am mai dormit din cauza asta. Viata mea nu a fost extrem de usoara si toate astea si-au pus amprenta la un moment dat. Medicamentele si tratamentul pe care l-am luat m-au ajutat sa trec prin depresie.„, declara vedeta, în urmă cu ceva timp, pentru Antena 1. 

Oana Zăvoranu rupe tăcerea, la 11 ani de la divorțul de Pepe: „M-a pus în niște situații foarte delicate” / VIDEO


Cel mai mare regret al Oanei Zăvoranu


Oana Zăvoranu a fost mai sinceră ca niciodată în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță. Vedeta a mărturisit că regretă enorm că nu are un copil. Aceasta spune că și-ar dori mult să devină mamă de băiat și că a făcut trei avorturi.


Poate la 20 de ani, că n-am făcut un băiat. Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun „Mamă, ce bunăciune e aia!”. Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape.


Mi-aș fi dorit să am un frate mai mare care să îi smardoiască pe toți. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea. Eu m-aș fi văzut o mamă cool. Mi-ar fi plăcut să îmi zică Oana”, a declarat Oana Zăvoranu.


Fosta soție a lui Pepe își dorește mult să aibă un copil, dar îi este frică că organismul ei va trece prin schimbări majore și nu se va mai bucura de silueta perfectă pe care o are în prezent. 


Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, rețin apă... Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde”, a adăugat vedeta.


Oana Zăvoranu a mărturisit că a trecut prin trei întreruperi de sarcină până acum deoarece nu a găsit bărbatul potrivit care să devină tatăl copilului ei. Ba mai mult, aceasta a făcut avort chiar și atunci când a rămas însărcinată cu Pepe. 


Da, de trei ori. Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori înainte(n. r. de căsnicia cu Pepe) și o dată era cu el, da. Nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a spus actrița. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel