Oana Zăvoranu, bântuită de ultima discuție cu mama ei: „Aș fi preferat să rămân cu altă imagine, nu cu ea din ultimul moment”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu li Marioara Zăvoranu, Foto Facebook
Descriere foto: Oana Zăvoranu li Marioara Zăvoranu, Foto Facebook

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Marioara Zăvoranu a durat până în momentul în care mama vedetei s-a stins din viață. Aflată pe patul de spital, Mărioara Zăvoranu și-a chemat fiica pentru o ultimă discuție. Ce a urmat, Oana Zăvoranu nu va uita niciodată. 

Oana Zăvoranu nu a avut o relație prea bună cu mama ei. Cele două femei se contrau frecvent și, de cele mai multe ori, chiar în fața camerelor de luat vederi. 


Așa s-a întâmplat și la ultima întâlnire pe care cele două au avut-o. 

Oana Zăvoranu rupe tăcerea, la 11 ani de la divorțul de Pepe: „M-a pus în niște situații foarte delicate” / VIDEO

Învitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a povestit cum a decurs ultima întâlnire cu mama sa. 

Aflată pe patul de spital, Mărioara Zăvoranu și-a chemat fiica pentru o discuție, dar, potrivit vedetei, aceasta a chemat și televiziunile. Astfel că toată întâlnirea s-a transformat într-un show TV, iar Oana Zăvoranu spune că regretă că a acceptat să își asculte mama atunci. 

 

”Din păcate, multe momente din viața mea au fost televizate. Ultima oară când m-a chemat mama la spital, m-am dus. Eu, având un suflet bun, băi, deși nu vorbeam cu ea, cum m-aș simți dacă vreodată s-ar întâmpla ceva și nu mă duc când mă cheamă mama mea pe patul de spital, fapt pentru care am dat curs. Lucrurile erau nasole rău între noi, dar mi s-a părut de neconceput. Mama singură se certa cu mine, iar eu tot timpul am încercat să mă împac cu ea. Bună, rea, era mama. Ghinionul a fost ca mama nici până în ultimul nu-și dorea să se împace cu mine, pentru că banii au fost mai importanți”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. 


Vedeta mărturisește că o bântuie și acum ultima imagine cu mama sa in viață. Aceasta regretă că lucrurile au decurs în felul acela și că nu a apucat să cadă la pace cu cea care i-a dat viață. La o săptămână de la discuția lor, Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață. 


”Nu mi-a oferit liniște că am văzut-o în ultimele clipe. Aș fi preferat să rămân cu altă imagine, nu cu ea din ultimul moment. Ne-am despărțit supărate rău. Chiar supărate rău. La modul că eu mi-am smuls lavariera și am spus gata. Poate că am făcut cea mai mare greșeală că m-am dus, poate că nu trebuia. La o săptămână a murit. În sufletul meu s-a produs o ruptură iremediabilă a ultimului moment în care eu am văzut-o pe mama în viață”, a continuat vedeta.

 

Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață în 2015, după o lungă perioadă de spitalizare. 

Mama Oanei Zăvoranu și-a petrecut ultimele luni de viață internată la secţia Terapie Intensivă a Instituitului Fundeni.  Aceasta avea o suferinţă renală mai veche, pentru care făcea periodic dializă. În ultimele luni de viață, femeia slăbise 50 de kilograme, iar medicii sperau într-o revenire, pentru a-i putea face un transplant renal. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel