Oana Zăvoranu rupe tăcerea, la 11 ani de la divorțul de Pepe: „M-a pus în niște situații foarte delicate” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram

Oana Zăvoranu face o serie de dezvăluiri incredibile, la 11 ani de divorțul de Pepe. Vedeta a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii dar și ce crede despre căsătoria artistului cu Raluca Pastramă.

Oana Zăvoranu și Pepe formau unul dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. În urmă cu 11 ani, după un scandal de infidelitate, în care Oana Zăvoranu era protagonista, cei doi au pus capăt căsniciei. A curs multă cerneală în tabloidele din România despre divorțul celor două vedete. Acum, Querida rupe tăcerea și spune că ea nu îl mai iubea pe Pepe de mult timp. 

 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a povestit detalii neștiute publicului din relația cu fostul soț. 

 

”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului lui Măruță. 


Pepe, scene de gelozie


Mai mult, vedeta mărturisește că fostul soț i-a închis multe uși în carieră, din cauza hgeloziei nejustificate. Actriță fiind, Oana Zăvoranu a refuzat multe roluri, doar pentru a-i face pe plac lui Pepe. 

 

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat.”, a mai spus focoasa brunetă.


Ce crede despre căsnicia cu Raluca Pastramă

 

Pepe și-a refăcut viața rapid după divorț. Și-a găsit fericirea în bralete Ralucăi Pastramă, de care a divorțat anul trecut și cu care are două fetițe. Oana Zăvoranu spune că ea crede că această căsătorie a fost una „din ambiție”, și nu din dragoste, așa cum s-a petrecut în cazul ei. 


”Pe mine m-a pus o țară întreagă că l-am părăsit pe Pepe, că ulterior i-am frânt inima, cânta pe peste tot, era nenorocire. Ok! Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo 8-9 luni. Bă, dar nu, adică, niciun doliu așa nu purtăm? Eu eram infidela, aruncam cu ouă! El nu a plâns, șase luni a fost pe la televizor, a suferit în el. Cât timp a trecut până când și-a pus el pirostriile? Eu eram infidela! În timpul ăsta nu a stat degeaba. Nu că și-a făcut o relație, dar s-a și însurat. Doliul se poartă un an!”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul interviului la „ Acasă la Măruță”. 


Mai mult, Querida afirmă că divorțul dintre Pepe și Raluca a fost unul „anunțat” de multă vreme, a fiind la curent cu ieșirile fostului să soț, care dădea semne că nu ar fi uitat-o așa repede. 

”Nu m-a durut, cât m-a iritat (n.r. căsnicia lui Pepe cu Raluca Pascu), pentru că am simțit că este făcută la ambiție. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam și eu una alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureștiul ăsta este mic! Mai dă dedicații, mai alea, alea. În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină și nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică”, a mai zis focoasa brunetă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel