Oana Zăvoranu, amintiri emoționante despre tatăl său. Ce a învățat vedeta de la Ioan Bănicioiu: "A fost etalonul bărbatului…”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu a vorbit despre momentele petrecute alături de tatăl său, Ioan Bănicioiu. 

Oana Zavoranu a fost înfiată la 12 ani de Nicolae Zăvoranu, căruia îi poartă și azi numele. Tatăl natural  este Ioan Banicioiu. Vedeta a vorbit de nenumărate ori despre părintele său biologic. Aceasta susține că și-a dorit de fiecare dată ca persoana de lângă ea să aibă asemănări cu tatăl său și susține că soțul ei, Alex Ashraf, se încadrează perfect. 

Oana Zăvoranu, amintiri emoționante despre tatăl său

'Pe mine dacă mă întrebai cu cine vreau să mă mărit îți spuneam cu tati. Tata a fost etalonul bărbatului pentru mine și cred ca pentru orice fata, dacă are un tată bun își dorește din sotul ei sau din iubit să-i amintească de cum era tatal. E greu să găsești perfecțiunea in bărbatul pe care îl alegi. Perfecțiunea tatălui. Nimeni nu va fi ca tata, așa cum pentru bărbați nu o sa fie nimeni ca tata.'', a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Oana Zăvoranu: „Mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp”

Oana Zăvoranu a mărturisit că s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu în ultima perioadă. 

„Nu vă mai lăsați păcăliți și prostiți de tot ceea ce auziți și citiți despre mine ... când am să vă spun eu ceva, atunci e important. (...) Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu.

Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp ... Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale.”, le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor ei, pe InstaStory.

Tatăl Oanei Zăvoranu a fost condamnat la 25 de ani de temniță

Nelu Banicioiu a fost închis în 84 în beciurile Miliției și condamnat la 25 de ani de temniță grea pentru o delapidare uriață: peste 16 milioane de lei, adică 1,1 milioane de dolari la vremea respectivă!

Oana Zavoranu a mărturisit că tatăl său, Nelu Banicioiu, a fost arestat pe granița în decembrie 84:

„Plecase în străinătate cu mama, Mariana, să cumpere mâncare și altele pentru Sărbători. A aflat că în țară a pornit o ancheta împotriva lui, dar s-a întors totuși, fiindcă i-au dat asigurări niște generali, la care cotiza, că nu i se va întâmpla nimic! Au intrat peste noi în casă, au căutat peste tot! Ne-au luat tot! Ne-am speriat foarte tare! A fost îngrozitor!'', a declarat Oana Zăvoranu pentru  „Averea” .

În timpul procesului lui Nelu Banicioiu, soția acestuia, Mariana, a divorțat de el pentru ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, nr. 20, acolo unde locuia familia Oanei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel