Oana Sîrbu s-a pozat alături de Adrian Minune. Cei doi apar într-o ipostază foarte apropiată

Data publicării:

Oana Sîrbu a postat o fotografie pe rețelele de socializare, unde apare alături de Adrian Minune.

Oana Sîrbu este o cunoscută și apreciată cântăreață, dar și actriță de la noi din țară. Vedeta își ține destul de mult fanii la curent pe rețelele de socializare cu activitățile sale zilnice, însă, de curând, aceasta și-a uimit urmăritorii printr-o fotografie în care apare alături de Adrian Minune. Imaginea de colecție îi surprinde pe cei doi extrem de apropiați, într-un restaurant. 

Câtărețul o ține în brațe pe marea artistă, amândoi fiind extrem de fericiți datorită acestei întâlniri.

"Cu minune(a) d evoce și har.", a fost textul scris de Oana Sîrbu în dreptul fotografiei.

Postarea vedetei nu a fost însă ocolită și de comentariile negative, oamenii criticând-o pe aceasta din cauza faptului că se asociază cu Adrian Minune. "Te-am pierdut și pe tine...", "Sper că te-ai dat jos de pe tocuri, nu?", "Nu te mai compromite așa. De la o anumită vârstă.....!! Restul e tăcere. Trebuie să mănânce și gura ta.", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de Oana Sîrbu în dreptul fotografiei.

Oana Sîrbu a avut parte de un incident neplăcut de ziua ei de naștere

Oana Sîrbu și-a sărbătorit recent ziua de naștere, când a avut parte de un incident neplăcut în trafic, despre care spune că a făcut-o să își schimbe planurile. 

Oana Sîrbu, sfâșiată de durere: „Am rămas orfană”. Actrița și-a pierdut ambii părinți

„Lumea, Românii, de fapt, s-au schimbat, câteodată nu-i recunosc, fiindcă eu i-am cunoscut altfel, acum Treizeci și șapte de ani, de când am început oficial să cant, și le colindăm orașele, comunele și satele 
Din patru chestii câte aveam de rezolvat azi, am bifat doar două, din cauza circulației auto, mai exact a urii și înverșunării cu care circulă unii, pe străzile amărâte ale metropolei noastre. Așa că am tras pe dreapta, adică acasă, savurez o limonadă cu mentă și până la drumurile de seară, mă gândesc cu drag și sunt nerăbdătoare pentru întâlnirea de mâine.
Pian, prosecco, șampanie, sau ce vreți voi, în inima capitalei pe care eu o iubesc și o respect pe cât pot, va ofer o bucățică de romantism Și frumos... În luna mai, luna florilor”, a scris artista în mediul online. 

Cătălin Crișan a fost îndrăgostit de Oana Sîrbu. Reacția artistei: „Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel