Cătălin Crișan a fost îndrăgostit de Oana Sîrbu. Reacția artistei: „Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac”

Data publicării:

Oana Sîrbu făcea furori în adolescență. Mulți bărbați au râvnit la actrița care a devenit celebră după rolul din „Liceeni”. Printre pretendenții la inima artistei se numără și Cătălin Crișan, care spune că a încercat să o și cucerească. 

La 17 ani, Oana Sîrbu era o adolescentă extrem de curtată. Băieții roiau în jurul ei și se întreceau în complimente pentru a o seduce. Recent, Cătălin Crișan a recunoscut că și el a făcut o pasiune pentru artistă, însă că aceasta l-a refuzat. 

 

„Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre . Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansate, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat.

S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon', a povestit Cătălin Crișan, în emisiunea „Exclusiv Vip', de la Prima TV.

 


Reacția Oanei Sîrbu

 

Oana Sîrbu își amintește și ea de acele vremuri și spune că îl observase și ea pe Cătălin, însă nu l-a privit ca pe un potențial iubit. Avea atât de mulți pretendenți încât nu prea mai dădea importanță propunerilor care veneau. Totuși, își amintește că tânărul Cătălin o fermeca cu talentul său muzical dar și cu mișcările de dans. 

 „Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac…”

„'Mă încânta Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții. Dar, într-adevar, ne știm de când eram copii, eu, elevă la Scoala Iancului și, mai apoi, la Liceul 'Iulia Hasdeu', el, la Mihai Viteazu.

Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa sa merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum', a spus Oana Sîrbu pentru impact.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel