Oana Sîrbu, sfâșiată de durere: „Am rămas orfană”. Actrița și-a pierdut ambii părinți

Data publicării:
Oana Sârbu și-a pierdut ambii părinți, în decurs de 1 an, foto Facebook
Descriere foto: Oana Sârbu și-a pierdut ambii părinți, în decurs de 1 an, foto Facebook

Oana Sîrbu a vorbit despre durerea cu care trăiește după ce și-a pierdut ambii părinți. 

Oana Sârbu, în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut ambii părinți, în decurs de 1 an.  Mama ei s-a stins din viață în 2020, din cauza unor probleme grave de sănătate, iar tatăl ei la finalul lui 2021. 

Romulus Sârbu, tatăl artistei s-a stins din viață la finalul lui 2021, chiar în prag de sărbători. Bărbatul a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.  Oana Sârbu și Mihai-Mădălin, copiii acestuia, i-au călcat pe urme și s-au afirmat în industria cinematografiei din țara noastră.

După o lungă perioadă, în care teatrele au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, Romulus Sârbu a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy”.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, actorul s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere.  


Oana Sîrbu: „Cu tata a fost lovitura de grație” 


Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele… Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a mărturisit Oana Sârbu, pentru Ego. 

„Nu s-a mai putut face nimic”

În urmă cu doi ani, artista povestea, cu lacrimi în ochi, despre cum a încercat să-și salveze mama. 

O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea, a spus artista în urmă cu ceva timp la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel