Oana Sîrbu, reacție după ce Gheorghe Gheorghiu și-a exprimat sentimentele față de ea: Mă amuză ce am auzit

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ La Măruță, Oana Sîrbu/ Facebook
Descriere foto: Captură video Youtube/ La Măruță, Oana Sîrbu/ Facebook

Oana Sîrbu a reacționat, după ce Gheorghe Gheorghiu și-a exprima sentimentele față de ea, în cadrul unei emisiuni în direct.

Oana Sîrbu a fost destul de uimită de ultima declarație făcută în spațiul public de Gheorghe Gheorghiu, care își arăta toată admirația față de vedetă, ba, mai mult, chiar a mărturisit faptul că i-a plăcut întotdeauna de ea.

”Este o fată extraordinar de dulce și e specială, mi-a plăcut de ea întotdeauna. Cred că acum află pentru prima dată”, a spus Gheorghe Gheorghiu în direct, la emisiunea La Măruță, de pe Pro TV.

Care a fost reacția Oanei Sîrbu

Artista i-a mulțumit cântărețului pentru complimentele și gândurile frumoase pe care i le-a trimis, dar, în același timp, s-a arătat a fi și extrem de amuzată, pentru că îl cunoaște pe acesta de câțiva ani de zile.

”Mă amuză ce am auzit. Îl cunosc pe Gigi, de ani de zile, am făcut zeci de spectacole împreună, prin țară. Îmi amintesc de un incident cu un impresar care nu voia să ne plătească și Gigi l-a alergat cu chitara după el. Era mai sangvin, așa…Vremuri pline de peripeții… Ce să zic?  Multe sunt gândurile oamenilor. Mulțumesc, pentru cele frumoase!”, a declarat Oana Sîrbu potrivit ego.ro

Cătălin Crișan a fost și el îndrăgostit de Oana Sîrbu

În urmă cu ceva timp, și Cătălin Crișan și-a exprimat sentimentele față de celebra cântăreață. El spune că avea o vârstă destul de fragedă când s-a întâmplat asta și, chiar dacă avea emoții, și-a făcut curaj să o invite pe Oana în oraș. Spre dezamăgirea lui, vedeta l-a refuzat politicos.

“Am curtat-o pe Oana Sîrbu. Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci, la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”., a declarat Cătălin Crișan în cadrul emisiunii „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, potrivit sursei citate.

Ce spune Oana Sîrbu despre Cătălin Crișan

Artista are doar cuvinte de laudă la adresa celui care a curtat-o în adolescență. Chiar dacă nu a vrut să îi dea o șansă de a se cunoște mai bine și pe plan sentimental, Oana Sîrbu spune că a avut o relație foarte apropiată cu acesta, relație care s-a păstrat până în ziua de astăzi.

”Mă încânta Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții. Dar, într-adevăr, ne știm de când eram copii, eu, elevă la Școala Iancului, și, mai apoi, la Liceul ”Iulia Hasdeu”, el, la Mihai Viteazu. Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa sa merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum”, declara ea, pentru impact.ro

Citește și: Oana Sîrbu s-a pozat alături de Adrian Minune. Cei doi apar într-o ipostază foarte apropiată

Oana Sîrbu, incident neplăcut de ziua ei de naștere: „Câteodată nu-i recunosc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel