Oana Sîrbu, incident neplăcut de ziua ei de naștere: „Câteodată nu-i recunosc”

Data publicării:
Oana Sîrbu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Sîrbu, foto Instagram

Oana Sîrbu a împlinit 54 de ani.

Oana Sîrbu s-a enervat de ziua ei de naștere. Artista a avut un incident neplăcut în trafic, despre care spune că a făcut-o să își schimbe planurile. 


„Lumea, Românii, de fapt, s-au schimbat, câteodată nu-i recunosc, fiindcă eu i-am cunoscut altfel, acum Treizeci și șapte de ani, de când am început oficial să cant, și le colindăm orașele, comunele și satele 
Din patru chestii câte aveam de rezolvat azi, am bifat doar două, din cauza circulației auto, mai exact a urii și înverșunării cu care circulă unii, pe străzile amârate ale metropolei noastre. Așa că am tras pe dreapta, adică acasă, savurez o limonadă cu mentă și până la drumurile de seară, mă gândesc cu drag și sunt nerăbdătoare pentru întâlnirea de mâine.
Pian, prosecco, șampanie, sau ce vreți voi, în inima capitalei pe care eu o iubesc și o respect pe cât pot, va ofer o bucățică de romantism Și frumos... În luna mai, luna florilor”, a scris artista în mediul online. 

Oana Sîrbu s-a născut pe 13 mai 1968. Este fiica lui Romulus Sârbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romică de la teatrul „Constantin Tănase”, a făcut istorie în urmă cu 35 de ani. 

În urmă cu 35 de ani, Oana Sîrbu făcea furori cu rolul Danei din Liceenii, filmul care a cucerit generații întregi.

În prezent joacă la teatrul „Constantin Tănase”. Actrița a fost un exemplu pentru multe adolescente din generația ei. Ani la rând, tinerele i-au copiat tunsoarea și au sperat că vor ajunge să trăiască o poveste de iubire atât de romantică ca cea din film. 


Oana Sîrbu și-a pierdut ambii părinți în decurs de un an

Actrița și-a pierdut ambii părinți, în decurs de 1 an.  Mama ei s-a stins din viață în 2020, din cauza unor probleme grave de sănătate, iar tatăl ei la finalul lui 2021. 

Romulus Sîrbu, tatăl artistei s-a stins din viață la finalul lui 2021, chiar în prag de sărbători. Bărbatul a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.  Oana Sîrbu și Mihai-Mădălin, copiii acestuia, i-au călcat pe urme și s-au afirmat în industria cinematografiei din țara noastră.

După o lungă perioadă, în care teatrele au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, Romulus Sîrbu a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy”.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, actorul s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere.  


Oana Sîrbu: „Cu tata a fost lovitura de grație” 

Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele… Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a mărturisit Oana Sîrbu, pentru Ego. 

„Nu s-a mai putut face nimic”

În urmă cu doi ani, artista povestea, cu lacrimi în ochi, despre cum a încercat să-și salveze mama. 

O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea, a spus artista în urmă cu ceva timp la Prima TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel