Oana Roman, vaccinată cu doza de rapel. Care este starea de sănătate a vedetei: „Am început să trăiesc cu spaimă”

Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman s-a vaccinat împotriva Covid-19. Cum se simte vedeta la doar câteva ore de la rapel?

Oana Roman a primit cea de-a două doză a vaccinului anti-Covid. Vedeta le-a povestit fanilor de pe Instagram ce simptome are, dar și motivul pentru care a hotărât că vrea să se vaccineze. 


Oana Roman spune că în ultima perioadă din ce în ce mai mulți prieteni de-ai săi au fost diagnosticați cu acest virus. Vedetei i-a fost frică că ar putea face a formă gravă a bolii, așa că a decis să se vaccineze. 

 

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Ne vedem, am fost în vacanţă de Paşte pentru că aşa şi-a dorit Isa”

 

Oana Roman poate spune că este o norocoasă. Vedeta nu a avut simptome grave după rapel. Aceasta le-a povestit fanilor de pe Instagram că a avut doar o durere ușoară de cap. Oana Roman este mult mai liniștită acum că s-a vaccinat și vrea să le dea un exemplu tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. 


„M-ați rugat să vă țin la curent cu eventualele efecte adverse după rapel. Mă doare locul în care am fost injectată și acum a început să mă doară un pic capul și am luat un Paracetamol. Nu am febră, nu am frisoane. Deocamdată, sunt ok.

 

Oana Roman, la un pas de moarte, în urmă cu fix 7 ani. Ce s-a întâmplat cu vedeta pe 1 mai 2014: ”M-am născut a doua oară”


În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva. Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri. Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR. Cum mă durea capul mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test.


Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, a spus Oana Roman la InstaStory. 

 

Marius Elisei a spus adevărul despre presupusa relație. Ce acuzații îi aduce Oanei Roman: „Nu mă mai simțeam apreciat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel