Marius Elisei a spus adevărul despre presupusa relație. Ce acuzații îi aduce Oanei Roman: „Nu mă mai simțeam apreciat”

Data publicării:
Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram

Marius Elisei s-a hotărât să spună tot adevărul legat de toate speculațiile apărute, privind presupusa lui relație cu o femeie pe care ar fi lăsat-o însărcinată și cu care ar urma să se căsătorească în curând. 

În ultimele zile s-a vehiculat tot mai mult faptul că Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o femeie pe care o va duce în fața altarului și care o să-i ofere și un copil și din cauza căreia nu a mers în vacanța din Egipt alături de fiica lui și fosta soție.

Fostul soț al Oanei Roman s-a hotărât să facă lumină în acest caz. Acesta a explicat că în acel moment nevoia de bani pentru a-și plăti toate cheltuielile a primat, acesta fiind și motivul pentru care a ales să rămână în țară.

„Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a declarat Marius ELisei, al Xtra Night Show.

De asemenea, Marius Elisei a mărturisit că dacă nu exista fiica ei, cel mai probabil el și Oana Roman ar fi rupt orice legătură. Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că în familia lor iubirea se stinsese încet, iar problemele au început să apară rând pe rând.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai arecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a mai adăugat Marius Elisei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel