Oana Roman, la un pas de moarte, în urmă cu fix 7 ani. Ce s-a întâmplat cu vedeta pe 1 mai 2014: ”M-am născut a doua oară”

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a povestit cum a fost la un pas de moarte, în urmă cu fix 7 ani.

Ziua de 1 mai are o semnificație aparte pentru Oana Roman. Recent, fosta soție a lui Marius Elisei le-a făcut o dezvăluire șocantă fanilor pe rețelele de socializare. Aceasta a povestit cum pe 1 mai 2014, mai exact acum 7 ani, a fost la un pas de moarte, la doar câteva luni după ce fiica ei, Izabela, a venit pe lume.

Aceasta a mărturisit că a trebuit să fie supusă unei operații grele care a durat 8 ore și viața sa a fost pusă în pericol foarte mult din cauza unei complicații post cezariană care nu a fost tratată la timp.

”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2 a oară.. pe 1 Mai 2014 , Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața .

Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana.”, a spus Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Oana Roman a povestit că omentul acela a fost groaznic pentru ea, însă a reușit să treacă peste cu ajutorul celor dragi, dar și a lui Dumnezeu.

”A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele . Am reusit sa ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu care a trimis sa ma vindece: mainile de aur ale doctorului Gabriel Mitulescu alaturi de echipa sa

Toți împreună au reușit să mă facă bine. Am stiut atunci ca am niste îngeri păzitori foarte puternici .Am stiut atunci ca puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta in modul cel mai concret.”, a mai spus Oana Roman pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel