Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger. Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de momentul critic

Data actualizării: | Data publicării:
Stephan Pelger, foto Instagram
Descriere foto: Stephan Pelger, foto Instagram

Ultimul mesaj al lui Stephan Pelger înainte de comiterea gestului sinucigaș. Ce s-a întâmplat cu o seară înainte. Un apropiat său spune tot.

Lumea showbizului românesc este în doliu odată cu răspândirea veștii decesului lui Stephan Pelger, renumit designer la noi în țară cu o lungă carieră în spate. Vestea a șocat mai ales familia și prietenii, persoanele apropiate ale designerului. Întreaga țară a fost uimită de vestea tristă, nimeni nu s-ar fi așteptat ca vedeta să plece dintre noi în felul în care s-a întâmplat. Dincolo de neplăcerea acestui moment, ca orice altă vedetă, designerul avea o asistentă, iar în cazul nostru este vorba, în același timp, și de o prietenă.

Cariera sa a fost îndestulătoare, iar studiile ce l-au făcut să fie cine devenise au rămas și acum ca un ecou în urma sa. Designerul are studii la Viena, iar reputația profesională îl preceda peste unde mergea. Viața i-a luat sfârșit la numai 44 de ani, o vârstă prea tânără, după cum mulți spun, pentru a ajunge la capătul drumului. Stephan Pelger a murit cu doar câteva momente în urmă, iar modul în care s-a întâmplat este rezultatul unui gest de neînțeles. Totuși, cu o seară înainte, designerul a vorbit cu prietena lui, în jurul orei 19:00, printr-un mesaj vocal.

Cu cine a vorbit designerul înainte să moară

Cum des se întâlnește în acest domeniu, designerul avea o asistentă, numele său fiind Doky Scarlat, iar aceasta este ultima persoană cu care a vorbit bărbatul, conform Spynews. În acest sens, în urmă cu o seară, în jurul orei 19:00, Doky Scarlat a primit mesajul vocal de la vedetă, ce urma să fie și ultimul.

Cu toate acestea, protagonistul nu ar fi dat niciun semn de ce ar fi urmat să facă, lucru care-i șochează și mai tare pe apropiații acestuia. Aceasta susține că Stephan a avut un comportament normal, care nu a dat nimic de bănuit în cadrul conversațiilor pe care le-au avut. Doky este devastată de durere și cu greu poate explica fenomenul care s-a întâmplat. De asemenea, designerul a mai fost internat într-o clinică de dezintoxicare în urmă cu mai multe luni, acolo unde, rezultatele erau tot mai bune, semn că protagonistul se îndrepta către o viață tot mai bună și sănătoasă.

Adina Buzatu, sfâșiată de durerea veștii

Adina Buzatu este una dintre prietenele lui Stephan  Pelger, fiind devastată de vestea șocantă pe care a primit-o. Și vedeta a discutat cu el înainte de tragedie, însă nu s-ar fi gândit nicio clipă că bunul său amic avea să recurgă la asemenea gest.

”Acum câteva zile (nr. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu asta (nr. că lua 40 de pastile într-o zi).

La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan.

Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți”, a declarat Adina Buzatu, conform spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel