Stephan Pelger, poveste de viață impresionantă. A fost înfiat de familia episcopului de la Biserica Neagră

Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit mort, 8 iunie 2023, în atelierul său de modă. Designerul  se lupta cu depresia și cu insomnia cronică. 

Vestea că designerul s-a stins din viață a afectat o țară întreagă, mai ales modul brutal prin care acesta ar fi decis să părăsească această lume, fiind luată în considerare și varianta sinuciderii, acesta fiind găsit spânzurat, în atelierul său de modă.

Povestea de viață tulburătoare

Designerul a fost înfiat de familia episcopului de la Biserica Neagră, potrivit SpyNews.

„Au decis să facă acest pas și să adopte un copil și părinții mei au fost pentru foarte mulți oameni un fel de ghizi, pentru că s-a întâmplat în timpul comunismului și lumea nu era foarte pregătită, adică cum să înfiiezi un copil, cum să fie integrat într-o societate, față de alți copii? Au fost foarte multe puncte la care s-au gândit și s-au sfătuit.

Am aflat destul de timpuriu, pentru că în familie avem destul de mulți doctori, psihiatri, psihologi, în familie, prieteni, cu care părinții mei s-au sfătuit, pentru că li s-a părut foarte important”, spunea Stephan Pelger, la Xtra Night Show.


Tatăl său a murit în 2019


Zilele trecute, designerul împărtășea pe rețelele de socializare cât de mult îi lipsea părintele său. 


Lupta cu depresia și dependența de medicamente

 


 De curând a afirmat: ”Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”.

La începutul anului, Stephan Pelger a fost invitat la podcastul Magic People, unde a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversa. „Viața mea e marcată de abandon și de frica de a nu pierde suflete dragi”, mărturisea Stephan, potrivit Magic Fm. 

Acesta a mărturisit că a început să utilizeze medicamente pentru tratarea unei forme severe de anxietate, alături de problemele de insomnie și depresie cu care se confrunta. Odată ce organismul său s-a adaptat la medicamentația prescrisă de către medic, a decis să crească dozele fără să țină cont de indicațiile specialiștilor, iar această acțiune l-a adus în pragul pierderii vieții din cauza unei supradoze de somnifere.

În căutarea ajutorului, a găsit sprijinul de care avea nevoie chiar aici, în România:

 „Când am început să vorbesc despre tratamentul meu, oamenii mi-au scris și mi-au spus că pentru mine e simplu, pentru că am bani. Dar să vă spun ceva: tratamentul pentru suferințe mintale se poate face prin CAS! E nevoie de fonduri mai multe în domeniul sănătății mintale, însă doctorul psihiatru care mă tratează reușește să facă minuni cu ce îi pune statul la dispoziție! Să vrei să te vindeci depinde de tine, dar ai nevoie să te sprijine un specialist”, a mai s pus acesta la Magic Fm. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 08 iun 2023, 15:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience