Oana Roman, scandal după anunțul de vânzare a casei: „Atâta prostie și răutate”. Vedeta este decisă să se mute în Franța

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a răbufnit, după ce în mediul online au fost răspândite fotografii cu anunțul său de vânzare a vilei din Tunari, pe care vedeta o deține.

Oana Roman declara recent faptul că se gândește să-și scoată la vânzare vila uriașă din Tunari, din cauza faptului că au rămas prea puțini membri în familie, după ce vedeta a decis să-și interneze mama la un centru specializat problemelor cu care aceasta se confruntă în prezent. Așadar, ulterior, vedeta a făcut o postare într-un grup de pe Facebook, destinat acestor vânzări, unde a publicat prețul cu care poate fi cumpărat sau închiriat imobilul. Se pare însă că cineva a făcut o captură de ecran la acel anunț, care a ajuns să circule pe tot internetul. Acest gest a enervat-o la culme pe vedetă, care spune că a vrut doar să testeze piața astfel. 

„A sărit toată lumea aiurea! S-a întâmplat un lucru care pe mine m-a scos din minți. De asta vreau s-o vând și să plec odată din țara asta,  ca să nu mai trăiesc aici! Nu mai suport atâta prostie și atâta răutate, și atâta nesimțire.

Această informație a pornit de la o postare pe care eu am făcut-o pe un grup privat, eu dacă voiam să fac această informație publică și să mă hotărăsc că vreau să vând casa, anunțam public, pe Instagram-ul meu!

Eu am făcut un mic test doar! Am făcut o postare pe acest grup unde am și spus că prima opțiune este închirierea și nu vânzarea, ca să văd dacă ar exista eventuali clienți, am făcut o testare a pieței, dacă vrei!”, a ținut să lămurească Oana Roman, pentru Click!

Oana Roman, jignită și umilită: „Acum am bifat-o și pe asta. Primisem toate jignirile posibile, dar pe asta nu”

 

Oana Roman vrea să părăsească România definitiv

Vedeta i-a adus mai multe cuvinte jignitoare persoanei care a recurs la acest gest și, spune ea, dacă va reuși să găsească un client, se va muta de urgență în Franța. 

„O domnișoară care este foarte proastă și nesimțită, nu știu cine e, că sunt 40.000 de oameni pe grup, dar ea se știe cine e și îi spun eu că e și nesimțită și proastă, s-a apucat și a făcut print screen! Eu nu vreau s-o vând! Într-adevăr, casa este prea mare, prima opțiune este s-o închiriez, evident, și să ne mutăm într-o casă mai mică.

Deocamdată, nu se pune problema, dar, dacă găsesc un client care e dispus să dea 2.500 de euro de închiriere, dar dacă e dispus să dea 500.000 de euro pe ea, eu o vând și mă car în Franța. M-au căutat destui!”, ne-a mai spus Oana Roman.

Catinca Roman a renunțat complet la doliu. Motivul pentru care a luat această decizie:  „Nu mă îmbrac în negru, da!”

 

Care era anunțul vedetei prin care și-a scos vila la vânzare

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Oana Roman avea să publice într-un grup de pe rețelele de socializare fotografii, dar și informații, cu privire la vila de lux pe care o deține și pe care s-a hotărât să o vândă.

Cineva care vrea să o cumpere trebuie să-i ofere astfel vedetei aproximativ 500.000 de euro, însă fiica lui Petre Roman oferă și posibilitatea de închiriere, pentru cei care o vor pentru o perioadă redusă de timp.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare publicat de Oana Roman, potrivit cancan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel