Oana Roman, jignită și umilită: „Acum am bifat-o și pe asta. Primisem toate jignirile posibile, dar pe asta nu”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a fost jignită în mediul online, de către o femeie, așa cum până acum nu s-a mai întâmplat. 

Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde le expune fanilor săi atât momentele mai bune din viața sa, cât și cele mai grele. De-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat foarte mult cu bullyingul, predominant din cauza kilogramelor pe care aceasta le avea în trecut. Se pare însă că aceste comentarii negative nu o ocolesc nici astăzi pe soția lui Marius Elisei, care preferă să publice toate cuvintele jignitoare, pentru a-i face de râs pe cei în cauză și pentru a oferi comunității sale un exemplu de așa „nu”. Totuși, ultima remarcă a unui internaut a surprins-o foarte tare pe fiica lui Petre Roman, care nu s-a mai confruntat cu așa ceva până acum. 

„Asta cu panaramă e nouă. Primisem toate jignirile posibile, dar panaramă încă nu. Acum am bifat-o și pe asta.”, a scris Oana Roman pe instastory.

Oana Roman și-a scos casa la vânzare. Ce sumă cere vedeta pe vila le lux: „O vând sau închiriez”

Ce le transmite Oana Roman celor car o jignesc

Recent, vedeta le transmitea public tuturor celor care aleg să o jignească, un mesaj. Oana Roman consideră că totul pleacă de la o serie de frustrări personale, astfel încât respectivii indivizi aleg să-și canalizeze energia asupra altor oameni.

„Ideea este următoarea: ei știu cine sunt eu? Da, toți, că de aceea discută despre mine. Eu știu cine sunt ei? Nu. Și nici nu mă interesează. Ieșiți pe stradă și 9 din 10 persoane măcar au auzit de mine. Așa a fost să fie. Nu e mereu ușor însă să trăiești așa.

Alții își doresc să îi cunoască mai mult decât vecinii de bloc și colegii de serviciu și nu prea reușesc. Și pentru că nu se simt îndeajuns de importanți stau și trăiesc viețile altora cheltuind timp prețios pe care nu-l vor mai recupera vreodată.”, a scris Oana Roman pe Instagram recent. 

Mai mult, vedeta nu-și dorește să fie simpatizată de toată lumea, însă le cere tuturor celor care o urmăresc să nu depășească limita decenței. 

“Este ok să nu fii de acord cu mine, este ok să nu-ți placă de mine, dar nu poți trece o anumită limită. Trebuie să existe totuși un minim de decență și de bun-simț și de limite, în exprimarea pe care o ai vis-a- vis de altă persoană, oricine ar fi persoana respectivă”, a spus vedeta recent în poscastul Fără filtre.

Mioara Roman a aflat de moartea fostului soț de la știri: „Ținea foarte mult la tata”. Catinca Roman, despre ultimele clipe din viața lui Iosif Zilahy

Oana Roman, la un pas să depună plângere penală

Se pare că bullyingul o însoțește la orice pas pe vedeta, care era aproape să depună plângere penală recent. Concret, fiica lui Petre Roman a aflat faptul că mai multe persoane au creat un grup pe rețelele sociale, în care o discreditează foarte tare. Respectivii îi adresau diferite cuvinte jignitoare, puneau poze cu ea și își exprimau dorința de a o „teroriza” și pe celelalte platforme existente, precum este mailul. 

„Cu asta se ocupă unii. Ce vreau să amintesc este că hărțuirea, inclusiv cea prin mijloace de comunicare, este faptă penală. Bine de știut pentru toată lumea.”, a continuat Oana Roman.

Oana Roman, nemulțumită de prețurile uriașe din restaurante: „15 lei un espresso. Este aberant”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel