Oana Roman rupe tăcerea. Doar ea aduce bani în casă: „Probabil aș fi meritat mai mult”

Data publicării:

Oana Roman le-a răspuns dur celor care o acuză că nu muncește.

Oana Roman s-a săturat să primească critici pe nedrept din partea oamenilor care nu o cunosc și care își dau cu părerea despre viața ei personală. Tocmai din acest motiv, într-un moment de maximă sinceritate, vedeta s-a decis să spună lucrurilor pe nume. Concret, aceasta spune că în ultima vreme diferite persoane îi aduc mai multe acuzații, printre care și faptul că nu are un loc de muncă, iar tot ce face toată ziua este să stea în pat și „să piardă vremea”. Cu această ocazie, Oana Roman le-a dat peste nas tuturor, cărora le-a transmis nu numai că are un loc de muncă de la vârsta de 22 de ani, dar în prezent este chiar singura persoană care întreține familia. 

„Vreau să mai vorbesc despre faptul că s-a tot indus această idee că eu nu fac nimic și că îmi place să dorm și să pierd vremea. Ei bine, eu de la vârsta de 22 de ani mă întrețin absolut singură din munca mea, din banii mei. Tot ce am este cumpărat din munca mea. Sunt de ceva vreme unicul întreținător al familiei, deși poate probabil aș fi meritat mai mult. Asta este situația.', a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Poate te interesează și: Oana Roman va ajunge pe masa de operație, după ce a slăbit 20 de kilograme: „La începutul lui martie mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept”

 

Oana Roman este cea care se ocupă și de treburile casnice

Mai mult, pe lângă faptul că ea este principala sursă de venit din casă, vedeta spune că tot ea este și cea care se ocupă de treburile casnice, cum ar fi curățenia. 

„Deci, pe lângă faptul că eu muncesc și banii pe care îi câștig servesc la întreținerea întregii familii și a casei, și a mașinilor și așa mai departe, fac și curat. Am o femeie care vine doar o dată pe săptămână. În rest, am trei sute de metri pătrați de făcut curat în fiecare zi. Am ținut să fac aceste precizări nu ca să le dau satisfacție la demenții ăia de pe grupurile de hate, pentru că știu că se vor bucura și se vor simți băgați în seamă, dar nu despre ei este vorba. Vreau doar să fac aceste precizări pentru că poate oamenii care nu mă urmăresc în mod constant și dau peste postările sau glumele sau ceea ce scriu haterii ăștia bolnavi să aibă și părerea mea. Pentru asta fac precizările astea. ”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Suma colosală pe care Oana Zăvoranu trebuie să i-o dea Oanei Roman. Jignirea o costă scump

 

Vedeta a primit propunerea de a intra în politică

De asemenea, în urmă cu ceva timp, fiica lui Petre Roman dezvăluia faptul că a avut oportunitatea și de a intra în politică, care putea reprezenta o nouă sursă de venit.  Aceasta a refuzat însă, din cauza faptului că nu se poate abține de la a spune lucrurilor pe nume, susținea ea recent. 

„S-au gândit alții să-mi propună lucrurile astea, numai că eu întotdeauna am refuzat. Unu, pentru că nu m-am regăsit niciodată prea bine în niciun partid și doi, pentru că eu nu sunt făcută pentru politică, pentru că eu nu știu să tac, nu prea știu să fiu diplomată, mă cam enervez și când faci politică nu prea e bine să fii așa. Deci nu cred că aș avea foarte mare succes, mai ales că în politică în România trebuie să faci foarte multe compromisuri și eu nu sunt decât cu munca. Pe mine mă interesează doar să fac lucruri și la noi în politică, din păcate, nu prea se fac multe lucruri .... mă rog, nu prea se fac lucruri pentru oameni. Politica înseamnă să te pui în slujba oamenilor și atât. La noi lucrurile nu sunt chiar așa și de asta am evitat întotdeauna.”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel