Oana Roman va ajunge pe masa de operație, după ce a slăbit 20 de kilograme: „La începutul lui martie mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept”

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care va ajunge pe masa de operație, după ce a slăbit 20 de kilograme.

Oana Roman a trecut printr-o transformare radicală, în ultimii ani. Vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus și să ajungă cât mai aproape de forma dorită. Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Oana Roman a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și ce are de gând să facă, după ce a slăbit.

Oana Roman va ajunge pe masa de operație, după ce a slăbit 20 de kilograme

Vedeta a mărturisit că are un regim alimentar echilibrat și consumă foarte multe ceaiuri.

„Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut”, a declarat ea.

Totodată, vedeta recunoaște că a apelat la mai multe proceduri corporale, care au ajutat-o să scadă în centimetrii. 

„Am făcut criolipoliză, care scade foarte mult în centimetri, am făcut proceduri pentru corp, iar acestea m-au ajutat foarte mult. Eu le încerc pe toate pentru că sunt brand ambassador al companiei care distribuie în România cele mai bune produse de remodelare corporală și atunci sunt obligată cumva, dar o fac din plăcere.  Testez noile aparate care apar pe piață. În ultima vreme am tot testat din noile aparate și sunt foarte încântată că le pot încerca încă din momentul în care apar și înainte să fie în clinici. Încerc din ele, iese bine, văd că sunt din ce în ce mai performante, din ce în ce mai moderne, din ce în ce mai ușor de folosit și așa mai departe. Merg în continuare pe acest drum”, a mai explicat vedeta.

Oana Roman: „La începutul lui martie mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept”

După ce a reuși să slăbească spectaculos, Oana Roman a mărturisit că va face o abdominoplastie, pentru a scăpa de pielea în exces de la nivelul abdomenului. 

„Trebuie, sunt obligată să o fac, doar că am amânat-o foarte mult timp, nepermis de mult timp. Trebuie să îmi fac o abdominoplastie pentru că am rămas cu foarte multă piele în exces la nivelul abdomenului. Acolo nu am voie să fac proceduri pentru că am acea operație foarte grea pe care am avut-o după ce am născut și trebuie să fac o abdominoplastie. Acum am zis că gata, la începutul lui martie mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept.

Am amânat-o vreo 5 ani. De asta am tot amânat-o, pentru că trebuie să pun stop vreo 2-3 săptămâni și îmi este foarte greu să pun stop. Sunt obișnuită să fac lucruri tot timpul, am un program foarte încărcat, foarte agitat, nu îmi place să stau degeaba. Am foarte multe responsabilități, foarte multe lucruri de făcut, trebuie să am grijă de Iza, de casă, de mama, de toate. Îmi este greu să pun stop, dar trebuie să o fac pentru mine, neapărat”, a mai declarat vedeta pentru ego.ro.

Oana Roman, motivul pentru care nu poate face sport

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari.  Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-mi pun viața în pericol”, a povestit vedeta, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel