Oana Roman, revedere emoționantă cu Petre Roman: ”Tată, să știi că eu am visat să am puterea într-o zi să am o casă”

Oana Roman și Petre Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Petre Roman, foto Instagram

Oana Roman s-a revăzut cu tatăl ei după aproape un an. Întâlnirea a avut loc în casa cea nouă a fiicei lui Petre Roman iar vedeta se arată extrem de fericită că a putut să-i prezinte fostului politician realizările ei.

Oana Roman radiază de fericire, după ce tatăl ei a vizitat-o zilele trecute. Cu toate că Petre Roman a lipsit de la ziua de naștere a nepoatei sale, Oana Roman a șters cu buretele și a dat uitării supărarea pe care a avut-o pe părintele ei. Fostul politician i-a făcut o vizită fiicei sale și s-au pozat împreună, în grădina casei vedetei. Oana este extrem de mândră ca i-a prezentat tatălui ei casa pe care a ridicat-o pe propriile forțe. 


„Nu ne mai văzusem de anul trecut din toamnă. Pentru că el nu a mai fost la noi de când ne-am mutat. Eu îmi doream foarte mult să vină să vadă casa, să-i arăt ce am reușit să fac. Am avut bucuria că a venit, dar am avut poate una dintre cele mai mari satisfacții din viața mea în momentul în care tata a venit și s-a uitat la grădină, la curte, la teren, la casă și a spus ” Wow, ce casă ai!” și i-am spus ”Tată, să știi că eu am visat să am puterea într-o zi să am o casă, care să fie a mea, nu cu chirie, la fel ca cea din Gogol”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

Oana Roman și-a iertat tatăl. Gestul făcut de vedetă după ce l-a acuzat că nu a venit la ziua nepoatei lui

 

Vedeta nu a putut să nu remarce modul uimitor prin care Petre Roman se menține în formă, la 74 de ani. 

„Omul este highlander (nemuritor). Faptul că are viața asta atât de disciplinată contează foarte mult”, a spus Oana.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 apr 2021, 07:57 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience