Oana Roman și-a iertat tatăl. Gestul făcut de vedetă după ce l-a acuzat că nu a venit la ziua nepoatei lui

Data publicării:
Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook
Descriere foto: Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Ce spune Oana Roman despre relația cu tatăl ei.

Chiar dacă în trecut vedeta l-a acuzat de tot felul de lucruri pe tatăl ei, acum a decis să facă pace și să îl ierte. Oana Roman a avut o copilărie grea, chiar dacă din exterior lucrurile s-au văzut cu totul diferit. Vedeta a suferit foarte mult pentru că părinții ei nu au avut suficient timp pentru ea. Oana Roman a fost foarte supărată pe tatăl ei deoarece a refuzat să vină la ziua Isabelei. 


„Azi ne-am văzut cu tata. Isa a fost foarte fericită și eu la fel. Tata arată fabulos. Absolut fabulos”, a scris Oana Roman pe Facebook.


Chiar dacă de-a lungul timpului, Oana Roman a fost ținta răutăților în mediul online, vedeta a reușit să treacă peste toate greutățile. Recent, aceasta a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar unde a vorbit despre copilăria ei și despre traumele din trecut. 


„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.


Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă”, a declarat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel