Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei. Vedeta se simte vinovată și și-a cerut scuze: „Poate și eu am exagerat”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman și-a cerut scuze după toate acuzațiile pe care i le-a adus fostului soț. 

Oana Roman a avut o reacție neașteptată în mediul online. După multe mesaje în care vedeta și-a pus la zid fostul soț, adresându-i extrem de multe cuvinte grele, acum aceasta spune că regretă întreaga situație. Aceasta recunoaște faptul că a exagerat pe alocuri și spune că presiunea, dar și lucrurile pe care le avea pe cap au determinat-o să recurgă la asemenea lucruri.

„Mai vreau să spun ceva, pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Te poate interesa și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”. Marius Elisei o face praf pe Oana Roman: „Te-am făcut mamă, mireasă și nu meritai”

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte”

Se pare că unul dintre motivele care ar fi determinat-o să pună capăt acestui scandal ar fi jignirile și părerile radicale ale oamenilor din jurul său, Oana Roman spunând faptul că i-a fost foarte greu să îndure toate aceste cuvinte dure. Aceasta se arată fericită dacă Marius Elisei continuă să păstreze legătura cu fetița lor și să o viziteze regulat. 

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează. M-am sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet și m-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot, pentru totdeauna”, a adăugat vedeta.

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce a fost jignită de Marius Elisei: „Nu aveți dreptul să înjosiți o femeie”

Ce spunea Oana Roman, cu câteva zile în urmă

Foarte multe persoane au acuzat-o pe vedetă pentru faptul că își spală rufele în public, însă ea a ales să continue scandalul. În acest sens, aceasta declara recent faptul că Marius Elisei i-a dat block pe toate platformele și că Isa a plâns din cauza lui, pentru că nu și-a ținut promisiunea de a o vizita. Mai mult, vedeta posta pe atunci mai multe fotografii cu mesaje pe care i le-a adresat fostului soț și care au rămas fără niciun răspuns. 

„Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru, mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.'', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel