Oana Roman, prima reacție după ce a fost jignită de Marius Elisei: „Nu aveți dreptul să înjosiți o femeie”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a reacționat, după ce Marius Elisei a publicat un videoclip dur în mediul online, cu privire la aceasta.

Oana Roman i-a dat replica lui Marius Elisei, după ce acesta i-a adus mai multe jigniri în spațiul public. Totul a pornit după ce vedeta l-a acuzat pe acesta de faptul că nu se mai implică deloc în creșterea fetiței, iar Isabela plânge de dorul lui. Se pare că bărbatul nu a mai suportat toate aceste acuzații, motiv pentru care a decis și el să îi dea replica vedetei, însă într-un mod total neașteptat. Acesta a realizat un videoclip pe rețelele de socializare, unde îi aduce mai multe jigniri fostei sale soții. În urma vizionării acelui material, Oana Roman a revenit cu o reacție în care îndeamnă toți bărbații care o urmăresc să respecte femeile din viața lor, indiferent de ce s-a întâmplat între cei doi. 

„Acesta este un mesaj pentru băieți, bărbați! Să nu uitați că femeile din lumea asta sunt mamele tuturor bărbaților. De aceea niciodată nu aveți dreptul să jigniți, înjosiți, sau să loviți o femeie. Pentru că femeia este Sfântă. Ea dă viață. Asta ar trebui să vă învețe mamele și bunicile voastre. Asta ar trebui să știți de când sunteți mici. Respectați femeile, dacă nu vă plac, ignorați-le dar nu înjosiți nici o femeie, mai ales dacă că este sau va deveni mama copiilor voștri. Căci nu mai poți fi numit bărbat dacă nu știi să respecți o femeie.”, a scris Oana Roman pe Instagram, în urma cuvintelor dure pe care le-a primit de la fostul soț.

Citește și: Oana Roman, nou atac la adresa Catincăi: „Mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea”

Ce jigniri i-a adus Marius Elisei Oanei Roman

Marius Elisei a uimit pe toată lumea, când a decis să-și facă auzită părerea în acest mod neașteptat. Bărbatul a fost rezervat pentru câteva zile, însă se pare că acuzațiile repetate primite de la mama fetiței sale l-au înfuriat peste măsură. În acest sens, bărbatul a ales să-și spună și el propria opinie în spațiul public, unde i-a adus mai multe jigniri vedetei. 

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

Pe aceeași temă: „Eu am trăit ani de zile un abuz”. Oana Roman, mesaj tranșant, după despărțirea de Marius Elisei

„Vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă!”

Marius Elisei nu s-a oprit aici. Acesta a dus în discuție și problema kilogramelor în plus pe care vedeta a avut-o acum ceva timp, alegând să o umilească în acest mod în fața fanilor săi.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel