Oana Roman, reacție la critici: „Dacă sunt grasă, sunt prea grasă, dacă slăbesc, e Photoshop. Ei bine, nu”

Oana Roman, Foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman, Foto Facebook

Oana Roman le închide gura internăuților care o critică.

Oana Roman este una dintre puținele vedete care au primit multe critici de la public și totuși a preferat să meargă mai departe, fără să le comenteze. Ani de zile a fost judecată pentru silueta ei. Acum, fiica lui Petre Roman a reușit să slăbească foarte mult și a întors foaia. Vedeta a postat un mesaj pe pafina sa de socializare în care spune că nu va incerca niciodată să mulțumească pe toată lumea. 

„Am înțeles ca natura omului este sa fie permanent nemulțumit, de orice. Iar pe rețelele sociale e plin de oameni nemulțumiti, care dau sfaturi, emit judecați de valoare, cred ca totul se învârte in jurul părerii lor si toti ceilalți ar trebui sa asculte. 
Nimeni nu deține adevărul absolut și nimeni nu le știe pe toate. Nu trăiți după părerile altora, nu trăiți în funcție de ce vor altii. Pentru ca oricum se va găsi mereu cineva care sa nu fie de acord.
 Ma uit la mine. Dacă e mic de ce nu e mare, dacă e mare e prea mare, dacă sunt grasă, sunt prea grasa, dacă slăbesc, e prea mult sau e photoshop, dacă iau haine mulate, de ce sunt mulate, dacă sunt mai largi, de ce sunt largi și nu mulate, dacă explic, mint, dacă nu explic, sunt aroganta, dacă răspund, de ce răspund, dacă nu răspund sunt plină de aere de vedetă. Dacă am părul lung, de ce e lung, dacă e mai scurt, trebuie sa fie lung, dacă e întins trenuie să fie creț, dacă e creț e prea creț. Si tot asa la infinit. Fiecare cu părerea lui si cu pretenția ca eu sa tin cont de fiecare părere, ca si cum aș fi obligată să fac precum spun altii. 
Ei bine, nu. Fac așa cum simt, așa cum cred, așa cum îmi place. Si așa ar trebui sa facă fiecare, fără sa vrea sa si impună părerea si gusturile
 Avem libertatea de a trăi după propriile noastre dorințe, atata timp cât nu facem nimic ilegal și nu facem rau altora. Daca ne place ceva, o spunem. Apreciem.
 Daca nu, mergem mai departe, căutând ce ne place. E simplu”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 14 noi 2020, 17:14 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play