Oana Roman pune la zid vedetele care au reacționat în scandalul vergeturilor: ”Ipocriți. Cât eu am fost călcată în picioare, că eram grasă, unde ați fost?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman critică dur persoanelel publice care au reacționat în scandalul izbucnit de George Buhnici.

Oana Roman este una dintre vedetele care au ales să-și facă publică opinia, după declarațiile halucinante făcute de George Buhnici în spațiul public. Însă, fiica lui Petre Roman nu a fost deranjată atât de mult de cele spuse de vlogger, cât de ”ipocrizia unor persoane publice”, după cum afirmă chiar ea. Vedeta a avut o perioadă destul de mare când s-a confruntat cu kilogramele în plus, moment în care nu i-a sărit nimeni în apărare, ba chiar unii colegi râdeau de ea și o arătau cu degetul. Oana Roman s-a arătat a fi extrem de supărată de acest gest de solidaritate, pe care vedetele îl fac zilele acestea în spațiul public, în timp ce ea a trecut singură prin acea perioadă dificilă.

"Fiind în vacanță nu am vrut să comentez nimic legat de afirmațiile legate de George Buhnici, mi s-a părut că e sub demnitatea mea să comentez inepțiile pe care le-a lansat un om despre care eu nu am cuvinte. Astăzi am văzut însă o postare făcută de Răzvan Popescu care a ridicat o problemă la care ma gândesc si eu de două zile, si anume la ipocrizia celor din online, pentru că 25 de ani cât eu am fost călcată în picioare și făcută în toate felurile, pentru ca eram grasă, nimeni nu a reacționat, unde ați fost? 25 de ani ați tăcut, niciunul nu ați luat poziție, niciunul nu a sărit în sus și nu a zis nimic. V-a convenit. Era mișto, pentru că toată lumea o călca în picioare pe Oana Roman și nu numai pe mine, am fost jignită de bărbați de femei multe publice și cunoscute, n-ați mișcat un deget. Ce a spus omul ăla este o mizerie, dar o mizerie este ce am pățit și eu, am îndurat 25 de ani. Ipocriți", a mai declarat Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Iulia Albu, reacție tranșantă față de George Buhnici:” Critici TOATE femeile din univers și sexualizezi minorele”

Care sunt declarațiile făcute de Răzvan Popescu

„Văd foarte mulți apărători ai femeilor grăsuțe de când cu declarația neinspirată a lui Buhnici. Mă întreb oare unde erați atunci când Oana Roman Elisei era batjocorită zilnic peste tot, de la ziare la emisiuni TV și online, doar pentru că era o persoană publică cu niște kilograme în plus.

Oana Lis a fost făcută în toate felurile, terfelită și umilită doar pentru că nu era trasă printr-un inel. Acum ați sărit toți de fund în sus, făra celulită desigur, doar pentru că declarația îi aparține unui personaj extrem de cunoscut și cu succes în zona în care el activează, nicidecum pentru că vă pasă de suferințele, umilințele și batjocura pe care le îndură oamenii care au probleme cu greutatea.

Era momentul perfect să băgați capul în poză.

Realitatea e mult mai simplă: ești gras, nu arăți perfect, deci ești catalogat ca un nesimtit care bagă în el shaorme, cartofi prăjiți și hamburgeri. Nu am mâncat în viața asta atâtea shaorme față de cât de des am înghițit nemestecată gluma aia slinoasă, „Popescule, ce-ți mai place shaorma!”.

 

Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă

Așa că George Buhnici nu e decât unul dintr-o mulțime nepăsătoare și lipsită de empatie față de niște oameni care nu sunt cu nimic mai prejos decât ei, doar sunt grași.

Oare câți copii grăsuți nu au venit acasă plângând pentru că au râs de ei colegii la școală, câte adolescente plinuțe nu s-au izolat pentru că nu sunt considerate frumoase și nu primesc atenție așa cum ar merita, sau câți grași nu au primit un job mai bun doar pentru că nu arătau corespunzător?

Dacă v-ar păsa măcar o secundă la dramele din spatele kilogramelor în plus, v-ați gândi de două ori înainte de a face o glumă proastă pe care sigur acel om a mai auzit-o de zeci de ori înainte„, a scris Răzvan Popescu pe Facebook.

Declarațiile inițiale ale lui George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. 

Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel