Oana Roman, nou atac la adresa Catincăi: „Mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea”

Data publicării:
Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook
Descriere foto: Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook

Oana Roman îi aduce noi acuzații surorii ei.

Oana Roman a răbufnit din nou în mediul online. De data aceasta, vedeta nu a vorbit  despre Marius Elisei, ci despre altă problemă care o frământă zilele acestea și anume, faptul că sora sa, Catinca, refuză să-și viziteze mama. Recent, femeia a spus că, în realitate, situația nu stă așa și că va merge curând să o viziteze pe Mioara Roman, însă Oana spune că situația nu stă deloc așa. Cea mai afectată este însă mama celor două, care întreabă zilnic de Catinca și care își dorește cu orice preț să-și revadă fiica, pe care Oana Roman spune că nu a mai văzut-o de luni bune de zile. 

„Trebuie să lămuresc niște lucruri. Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama și a început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamna asistentă de aici mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: „Eu am trăit ani de zile un abuz”. Oana Roman, mesaj tranșant, după despărțirea de Marius Elisei

„Am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei”

Mai mult, Oana Roman spune că nu este deloc afectată în această perioadă de plecarea lui Marius Elisei de acasă, întrucât era o relație toxică care trebuia să se încheie. În schimb, vedeta se arată a fi extrem de afectată de situația prin care trece mama sa. 

„Sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt rănită, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură. Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”, a transmis Oana Roman pe InstaStories.

Citește și: Scandalul dintre Marius Elisei și Oana Roman continuă. Bărbatul îi dă replica vedetei, după ce a fost acuzat că nu se implică în creșterea fetiței: „Mă bufnește și râsul”

Ce spunea Catinca despre acuzațiile primite de la sora ei

După ce Oana Roman a lansat în mediul online zilele trecute faptul că sora sa refuză să-și vadă mama, Catinca a negat cu desăvârșire cele spuse. Mai mult, aceasta spunea faptul că avea chiar în plan să meargă săo vadă pe Mioara Roman. 

“Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a declarat Catinca Roman pentru spynews.ro.

VEZI și: Marius Elisei, mesaj dur după despărțirea de Oana Roman: „Toate modurile posibile în care mă bârfești...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel