Marius Elisei, mesaj dur după despărțirea de Oana Roman: „Toate modurile posibile în care mă bârfești...”

Data publicării:

Războiul dintre Oana Roman și Marius Elisei pare departe de a se termina. 

Acuzațiile indirecte lansate în mediul online de către Oana Roman și Marius Elisei se pare că nu se mai opresc. După ce și-au anunțat oficial despărțirea în urmă cu câteva zile, cei doi au început să arunce cu săgeți unul către celălat, prin care să scoată la iveală diferite nereguli din cuplu, care, cel mai probabil, ar fi produs ruptura dintre aceștia. Așadar, dacă recent vedeta a declarat în mediul online faptul că ani de zile s-a simțit ca la pușcărie, fiind nevoită să dea raportul la orice face, dar, mai mult, și că ea era singura susținătoare financiară a familiei, Marius Elisei a venit și el cu replica, tot pe Instagram. Bărbatul a postat un videoclip în care, în mod indirect, susține constant că este bârfit și judecat. 

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit.

Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești.

Lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a spus Marius Elisei printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Ce decizie neașteptată a luat vedeta: „Pentru ea ar fi o traumă”

Oana Roman a aruncat și ea săgeți indirecte către fostul partener

Chiar înainte să se despartă de Marius Elisei, Oana Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde susținea faptul că bărbatul este destul de gelos. Acum, la câteva zile de la ruptura oficială, aceasta a postat în mediul online un mesaj în care dă de înțeles că a afectat-o foarte mult faptul că „trăia ca la pușcărie”, fiind nevoită să dea raportul de fiecare dată când era nevoită să iasă din casă.

„Nu se întâmplă lucruri spectaculoase în viața mea în momentul acesta. Stau mai mult acasă. Aseară am ieșit la masă cu o prietenă. Am simțit că parcă eram fugită de la pușcărie. Am stat numai în casă zilele astea. Nu-mi place să stau în casă. (…). Nu-mi place să stau în loc, dar aveam nevoie aseară să ies și să nu mă simt vinovată că am ieșit cu o prietenă în oraș, așa cum m-am simțit ani de zile. Practic, pentru orice ieșire trebuia să mă justific.”, a spus Oana Roman în mediul online.

Citește și: Oana Roman, replică usturătoare pentru Marius Elisei, după ce a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu ea: ”Vreau să îi mulțumesc public”

 

Motivul despărțirii dintre cei doi

Tot Oana Roman a fost și cea care le-a dat fanilor vestea neașteptată. Vedeta susține că s-a ajuns de comun acord la această decizie, din cauza faptului că cei doi au viziuni de viață extrem de diferite. 

”Eu sunt singură și mă ocup de tot singură, pentru că într-un final Marius a decis să plece de tot. Era de așteptat. Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel