Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: A avut o ambiție incredibilă”

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. 

A fost un an greu pentru Oana Roman. Mioara Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, iar vedeta a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-i fie bine. Oana Roman a recunoscut că a avut și sprijinul lui Marius Elisei.

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

„A fost un an cu de toate. A fost un an nebun, cel puțin a doua parte a anului a fost înfiorător de grea pentru mine. Am trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic. Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate. Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Cum se simte mama Oanei Roman

Vedeta a mărturisit că mama sa se simte foarte bine, având în vedere că a suferit o intervenție chirurgicală dificilă la șold. Oana Roman susține că cea care i-a dat viață este o femeie puternică și că a avut o ambiție formidabilă de a lupta contra tuturor problemelor. 

„Mama este OK, este OK. A fost foarte greu după operația la șold. Foarte multă lume mi-a spus „Ai grijă că după astfel de operații mulți rămân la pat și nu își mai revin”. Mama a avut o ambiție incredibilă, încât ajungea să facă două ore de kinetoterapie pe zi, ceea ce la 83 de ani, în condițiile în care are și probleme cognitive, este absolut fabulos. S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia”, a mai spus vedeta.

Oana Roman a recunoscut că a aplat la psiholog

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. De-a lungul timpului, vedeta și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a recunoscut că problemele de sănătate ale mamei sale au afectat-o destul de mult, motiv pentru care a apelat la psiholog pentru a depăși mai ușor momentele grele prin care a fost nevoită să treacă. 

Oana Roman: „În ultima vreme m-au copleșit un pix toate stările de spaimă, de anxietate și de frică”

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a spus Oana Roman.

Citește și: Octavia Geamănu, criticată aspru, după ce s-a întors la Antena 1, în plin proces cu trustul: „O umilință din partea mea”

Alexia Țalavutis și soțul ei, vacanță de coșmar. Cei doi au fost implicați într-un accident rutier: „Pe masa de operație...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel