Alexia Țalavutis și soțul ei, vacanță de coșmar. Cei doi au fost implicați într-un accident rutier: „Pe masa de operație...”

Data publicării:
Sursa foto: Alexia Țalavutis, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Alexia Țalavutis, instagram/ colaj foto

Alexia Țalavutis și soțul ei au trecut prin momente de coșmar, după ce au făcut accident, chiar în vacanța de Crăciun. 

Vacanța Alexiei Țalavutis și a soțul ei s-a transformat într-un adevărat coșmar. Cei doi au trecut prin momente grele, chiar în preajma Crăciunului. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește momente din viața ei cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, Alexia Țalavutis le-a dat o veste șocantă fanilor ei.

Alexia Țalavutis și soțul ei, implicați într-un accident

Artista și soțul ei au făcut accident cu scuterul și au ajuns de urgență pe patul de spital. Cei doi erau în Thailanda, acolo unde au mers pentru a face sărbătorile de iarnă. Bărbatul s-a ales cu hemoragie internă, splina sfâșată, trei coste rupte, aer în plămâni și un rinichi care sângera în urma impactului. Din nefericire, acesta a suferit și o intervenție chirugicală.

„Chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, eu și soțul meu am făcut un accident cu scooterul în Thailanda. Dintr-o banală căzătură, așa cum i-am spus noi, Alex a ajuns de urgență pe masa de operație. Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată, aer în plămâni, rinichiul sângera... și acum când scriu rândurile astea simt cum pulsul a luat-o razna, dar slavă Domnului, acum este bine”, a scris Alexia Țalavutis pe InstaStory.

Alexia Țalavutis: „Am făcut Crăciunul într-un spital cu doctori alergând în jurul nostru”

Alexia Țalavutis a povestit că totul s-a întâmplat în timp ce mergeau cu scuterul pe plaja. Artista și-a amintit momentele de coșmar prin care au trecut, dar și cum au sărit medicii să-l salveze pe partenerul său de viață, care se afla într-o situație critică. 

„În dimineața aceea, am luat micul dejun, cafeluța pe plajă, toate cele, am făcut videoclipul ăsta să le trimitem părinților și prietenilor, apoi am plecat spre o plajă de pe insulă și bam! Șoc! Am făcut Crăciunul într-un spital cu doctori alergând în jurul nostru, făcând tot ce le-a stat în putință să îl salveze pe Alex. A durat mult să procesăm toate informațiile. Au fost niște momente... nu le doresc nimănui”, a adăugat artista.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Cioran: ”M-a dat peste cap, mă doare tot corpul. Stau izolată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel