Oana Roman, noi informații despre starea de sănătare a Mioarei Roman: ”A trecut printr-un moment foarte dificil ieri”

Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a dezvăluit cum se mai simte Mioara Roman, după ce a fost internată de urgență.

Oana Roman a oferit noi informații despre starea de sănătate a mamei ei. Aceasta și-a băgat fanii în panică în momentul în care a făcut o postare scurtă pe rețelele de socializare, în care scria faptul că Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Asta, după ce vedeta spunea recent că femeia își revenise, postând des fotografii cu ea. După ce a primit zeci de mesaje de încurajare, Oana Roman a ținut să le mulțumească fanilor pentru sprijinul acordat în această perioadă grea, dar le-a oferit și noi detalii cu privire la starea de sănătate în care se află mama sa acum. După cum reiese din postarea făcută de partenera lui Marius Elisei, Mioara Roman a trecut printr-o mare cumpănă, însă acum începe să se recupereze. 

”Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă. Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez.”, a scris Oana Roman pe Instagram

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor în urmă cu câteva luni

În urmă cu ceva timp, vedeta anunța tot pe rețelele de socializare faptul că este nevoită să meargă cu cea care i-a dat viață la spital, întrucât nu se simțea prea bine. Aceasta i-a făcut atunci Mioarei Roman mai multe investigații, după care a ales să o  interneze într-un centru specializat.

"Azi din păcate a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite, pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și de cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o duc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala.", spunea recent Oana Roman pe instastory.

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Unde a internat-o vedeta pe Mioara Roman

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu ceva timp faptul că mama sa are mare nevoie de ajutor pentru a se îngriji, deoarece starea de sănătate nu o mai ajută să facă lucrurile de una singură. Atunci, aceasta a luat decizia radicală de a o interna pe Mioara Roman într-un centru special, unde să aibă parte de toate condițiile necesare pentru a se reface. Oana Roman îi asigură pe cei care o judecă că nu este vorba despre un azil, ci chiar despre un hotel de 4 stele. 

"Ea are destule probleme de sănătate, iar degenerările hormonale nu stau pe loc. Noi facem tot ce putem ca ele să evolueze cât mai lent posibil. Are niște probleme care țin de partea neuronală, adică o îmbătrânire a celulelor neuronale. Nu îi afectează vorbirea, dar îi afectează per total starea generală, adică nu mai este la fel de activă, la fel de conectată, rapidă, a făcut și o serie de mici  accidente vasculare care au afectat-o și are o pareză la mâna dreaptă, nu mai poate să o folosească. Din acest motiv, are nevoie de niște îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, masaj, gimnastică, are nevoie de ajutor pentru a face anumite activități, deoarece nu-și mai poate mișca mâna deloc.", a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii "La Măruță", de pe Pro TV.

Citește și: Cum prevenim ”lăsarea” pielii. Ioana Marinescu: ”Trebuie să completăm aceste deficite care încep să apară cu trecerea timpului”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 aug 2022, 13:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience