Oana Roman, mărturisiri emoționante despre relația cu Marius Elisei: „Zece ani de când ne-am cunoscut!”

Data publicării:

Oana Roman a postat un mesaj în spațiul public, în care își exprimă sentimentele pe care le poartă față de soțul și tatăl fetei ei. 

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, formează o relație de zece ani. Povestea lor de dragoste a fost adesea umbrită de diverse suișuri și coborâșuri, ba chiar și printr-un divorț. Cu toate acestea, dragoste a triumfat mereu, iar viața i-a adus întotdeuana din nou împreună. Chiar dacă în urmă cu câteva luni vedeta declara în spațiul public faptul că lucrurile încep să ia o întorsătură greșită, se pare că prezentul îi găsește împreună și fericiți. Asta arată ultimul mesaj postat de Oana Roman în spațiul public, unde descrie actuala situația în care ea și Marius Elisei se află acum. Chiar dacă până acum a avut parte de mai multe provocări, vedeta speră că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie, pe viitor. 

„Pe 13 ianuarie se vor împlini 10 ani de când ne-am cunoscut! A fost frumos dar și greu. La nimeni nu e niciodată totul roz mereu. Suntem sănătoși și avem un copil reușit. N-am făcut averi, dar trăim decent! Sper ca ce e mai bun de abia de acum să urmeze. E dorința mea de Crăciun, să urmeze mult bine și multă împlinire și sa ne vedem visele realitate. Să fie un an care să ne aducă numai bine.”, a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: Marele regret al Oanei Roman: „Mi-e foarte dor de el. Ce a fost în urmă, nu mai poți să schimbi”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

 

Vedeta își asumă schimbările care i-au afectat relația

Oana Roman a declarat în repetate rânduri faptul că trece printr-o perioadă extrem de aglomerată din viața ei, motiv pentru care pierderea echilibrului a făcut-o să scape din vedere anumite lucruri esențiale. Aceasta recunoștea recent faptul că Marius Elisei are toate motivele pentru care să se simtă neglijat și să acționeze în consecință, întrucât ea a fost cea care a neglijat relația. 

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…', a declarat Oana Roman într-o intervenție la Metropola TV.

Te poate interesa și: Oana Roman, decizie radicală. Își mută mama din centrul în care e internată în prezent: „Este scump, de ordinul miilor. Nu-mi permit pe termen lung”

 

Vedeta vorbea cu tristețe de faptul că inconștient, și-a îndepărtat soțul din viața ei, lucru pe care și l-a propus să-l repare. 

„Vorbind astăzi, realizez cât de mult l-a afectat. Acum, îmi dau seama ce am făcut. El s-a schimbat un pic și nu reușeam să înțeleg de ce. Realizez că el are dreptate că s-a simțit neglijat, singur. Are dreptate că a fost doar el în relație, în ultimele luni. Încerc să repar lucrurile', a mai adăugat Oana Roman, într-o intervenție la Metropola TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel