Marele regret al Oanei Roman: „Mi-e foarte dor de el. Ce a fost în urmă, nu mai poți să schimbi”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman și-a deschis sufletul și a dezvăluit mai multe detalii emoționante din viața sa personală. 

Oana Roman a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, unde a povestit despre regrete, speranță și despre minuni. Când vine însă vorba despre prima emoție, aceasta vorbește cu o mare tristețe despre tatăl său. Cei doi au relație bună în ziua de astăzi, în ciuda celor petrecute în trecut, însă vedetei îi pare rău că nu-și poate vedea mai des părintele. În timp ce-și vizitează mama aproape zilnic la centrul de recuperare unde se află în prezent, Oana Roman spune că întâlnirile cu Petre Roman sunt foarte rare.

„Prima oară când a apărut un articol în presă, unde scris în titlu: „Tatăl Oanei Roman a făcut..” atunci a fost o reușită. I-am zis atunci tatei, ai văzut, nu mai sunt doar eu fata ta, ești și tu tatăl meu. Vorbim, dar din păcate mult prea rar, și mult mai rar decât îmi doresc eu. El pleacă foarte mult, eu sunt foarte agitată, dar cu toate acestea nu sunt niște scuze și cred că e cel mai mare regret pe care îl am. Ce a fost în urmă, nu mai poți să schimbi, asta e, dar dacă este un regret e că nu-l văd destul de des. Merge la munte, pleacă în Elveția, unde e președintele unei mari universități, are mult activități și nu reușim. Mi-e foarte dor de el și trebuie să ne organizăm cumva măcar la două săptămâni să ne vedem.”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

VEZI și: Oana Roman rupe tăcerea. Ce spune vedeta, după ce s-a zvonit că Marius Elisei invită alte femei la cafea: „Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă”

 

Cum se simte Mioara Roman în prezent

În ciuda tuturor problemelor de sănătate cu care se confruntă, Oana Roman spune că mama sa este într-o amplă recuperare și se simte din ce în ce mai bine. Aceasta este internată la un centru de recuperare de lux, unde primește cele mai bune îngrijiri.

„Când mă întâlnesc cu cineva este „Ce face mama sau ce face Iza”, ce fac eu, sunt întrebată mai rar. Mama e ok, având în vedere toate problemele pe care le are, e foarte stabilă. De două luni e într-un centru în care face recuperare medicală, ea a avut o proteză la șold și a avut nevoie de multă recuperare, ca să nu rămână de tot la pat. Am dus-o la Snagov într-un loc spectaculos și s-a recuperat foarte bine. Este și ambițioasă, are o dorința de a se lupta și de a nu renunța. Aici unde este au și coafor, manichiură, pedichiură și pentru ea e un mare confort. Îmi spunea că trebuie să se coafeze de sărbători. Mă duc la ea aproape în fiecare zi, e fantastic de bine. Având în vedere toate problemele de sănătate, e foarte bine.”, a continuat ea.

VEZI și: Oana Roman, decizie radicală. Își mută mama din centrul în care e internată în prezent: „Este scump, de ordinul miilor. Nu-mi permit pe termen lung”

 

„Speranța e ce ne ține, pe mine mă ține”

„Speranța e lucrul fără de care nimic nu are sens. Speranța e ce ne ține, pe mine mă ține. Eu tot timpul am speranță și certitudine că Dumnezeu a pus ceva deoparte și pentru mine. Când mă confrunt cu o situația la limită am speranța că e ceva ce mă ajută să trec peste.”, a mai spus aceasta. 

 

Nu în ultimul rând, când vine vorba de miracole, Oana Roman spune că le-a trăit pe propria piele, când era la un pas de moarte. 

„E un miracol că eu mai sunt în viață acum, am fost la un pas de moarte. Când am intrat în operație, eu mă luptam cu moartea, iar când m-am trezit, câștigasem. Am stat mult la terapie intensivă.”, a mai spus Oana Roman. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel