Oana Roman, legătură puternică cu divinitatea: „Am niște îngeri foarte șmecheri”

Data publicării:
Oana Roman, captură video Antena 3
Descriere foto: Oana Roman, captură video Antena 3

Oana Roman spune că rugăciunile ei încep cu „mulțumesc” și că se simte protejată de divinitate. 

Oana Roman spune că a avut multe momente grele în viață, în care a simțit pur și simplu că o putere superioară ei o protejează și o ajută să treacă peste orice problemă. 

Deși mărturisește că nu merge foarte des la biserică, vedeta spune că simte o legătură puternică cu divinitatea și că are „niște îngeri foarte șmecheri” care îi rezolvă toate problemele. 

Oana Roman, dieta cu care a slăbit 25 de kilograme: „Am analizele foarte bune. Am fost și foarte rău bolnavă”

„Nu am vibe pozitiv tot timpul. Eu nu cred că există cineva care are vibe pozitiv tot timpul. Mai am și eu momente proaste și zile proaste, mai cad și eu psihic, moral câteodată.

E normal că sunt om!
De fiecare dată se întâmplă ceva care îmi dă o stare bune și mă face să mă simt bine. Eu tot timpul am spus că este vorba despre îngerii mei. Am niște îngeri foarte șmecheri.

Eu fac foarte mult diferența între credință și religie. Eu sunt mai degrabă credincioasă decât habotnică. Nu mă duc foarte des la biserică, dar port în mine o credință foarte puternică și asta m-a ajutat mult în cele mai grele momente din viața mea.


Când ceva m-a scos ca prin minune din toate problemele pe care le-am avut. Am o credință foarte puternică. La mine rugăciunile nu sunt cu „te rog”, sunt cu multumesc”, a dezvăluit Oana Roman pentru PrimaTV.

Oana Roman, în pragul divorțului: "Lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot". De unde a pornit ruptura dintre cei doi

 

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei: 

Oana Roman a ajuns să fie ținta criticilor în mediul online, după ce anumite persoane care nu o plac au acuzat-o de faptul că nu muncește și că trăiește doar pe spatele tatălui său, Petre Roman. Chiar dacă vedeta postează zilnic diferite ședințe foto, caamanii și alte proiecte la care ia parte, se pare că nu îi convinge pe toți de faptul că are o viață extrem de solicitantă, iar gurile rele continuă să o pună la zid.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la un internaut.

Care a fost reacția Oanei Roman

După cum era de așteptat, reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară, aceasta invitând-o pe domnișoara respectivă să se pună în locul ei măcar pentru o zi. De asemenea, vedeta este dezamăgită de faptul că oamenii încă o asociază cu zvonurile care se auzeau pe vremuri, după cum spune chiar ea.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani ... este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel