Oana Roman, la un pas să depună plângere penală. Are legătură cu hărțuirea din mediul online

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a devenit subiect de amuzament în mediul online.

Oana Roman este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu toate evenimentele pe care le desfășoară pe parcursul unei zile. Aceasta abordează în mediul online și diferite aspecte din viața personală, cum ar fi problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa sau alte probleme ce-i dau vedetei bătăi de cap. Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman nu reușește să le facă pe plac tuturor oamenilor, fiind, în continuare, victima bullyingului. Așadar, recent, un urmăritor a informat-o pe vedetă de faptul că s-a creat un grup, unde aceasta este jignită constant. După ce a analizat situația, Oana Roman le-a transmis și un mesaj celor care o discreditează. 

“Îmi semnalează diverse persoane că există nu știu ce grup, unde se discută despre mine urât și că ar trebui să iau măsuri. Ideea este următoarea: ei știu cine sunt eu? Da, toți, că de aceea discută despre mine. Eu știu cine sunt ei? Nu. Și nici nu mă interesează. Ieșiți pe stradă și 9 din 10 persoane măcar au auzit de mine. Așa a fost să fie. Nu e mereu ușor însă să trăiești așa.

Alții își doresc să îi cunoască mai mult decât vecinii de bloc și colegii de serviciu și nu prea reușesc. Și pentru că nu se simt îndeajuns de importanți stau și trăiesc viețile altora cheltuind timp prețios pe care nu-l vor mai recupera vreodată.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, nemulțumită de prețurile uriașe din restaurante: „15 lei un espresso. Este aberant”

Hărțuirea din mediul online, faptă penală

Vedeta a intrat totuși pe grupul cu pricina și a pus la instastory câteva mesaje de acolo. Pe această cale, a ținut să le amintească celor în cauză de faptul că această faptă este considerată a fi penală.

„Cu asta se ocupă unii. Ce vreau să amintesc este că hărțuirea, inclusiv cea prin mijloace de comunicare, este faptă penală. Bine de știut pentru toată lumea.”, a continuat Oana Roman.

Mioara Roman a aflat de moartea fostului soț de la știri: „Ținea foarte mult la tata”. Catinca Roman, despre ultimele clipe din viața lui Iosif Zilahy

 

Ce spunea Oana Roman recent despre bullying

Invitată recent în cadrul unui podcast, vedeta și-a exprimat părerea cu privire la acest fenomen prin care trec majoritatea persoanelor publice: bullyingul. În acest sens, aceasta spunea pe atunci faptul că nu-și dorește ca toți oamenii să fie de acord cu opiniile ei, însă nu trebuie depășit pragul decenței.

“Este ok să nu fii de acord cu mine, este ok să nu-ți placă de mine, dar nu poți trece o anumită limită. Trebuie să existe totuși un minim de decență și de bun-simț și de limite, în exprimarea pe care o ai vis-a- vis de altă persoană, oricine ar fi persoana respectivă”, a spus vedeta recent în poscastul Fără filtre.

Vedeta a mai punctat atunci și faptul că ea nu își ascunde niciodată comentariile negative primite de la oamenii care o urmăresc, ba chiar le face publice, pentru a da o lecție de “AȘA NU” comunității sale, după cum a procedat și acum. Oana Roman spune că românii au înțeles greșit libertatea de pe internet și că până și acesta trebuie să aibă anumite limite.

Oana Roman și-a scos casa la vânzare. Ce sumă cere vedeta pe vila le lux: „O vând sau închiriez”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel