Oana Roman și-a scos casa la vânzare. Ce sumă cere vedeta pe vila le lux: „O vând sau închiriez”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman s-a hotărât să-și pună casa la vânzare, din cauza cheltuielilor prea mari pe care le implică. 

Oana Roman declara în urmă cu puțin timp faptul că ia în considerare să își scoată casa la vânzare, din cauza costurilor prea mari pe care le implică. Vedeta era atunci revoltată de facturile uriașe pe care le-a primit și, în acest context, spunea faptul că pe viitor vrea să se mute într-o locuință mai mică, perfectă pentru trei membri, atât cât sunt ei în familie. 

„M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult.

Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, să întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă) pentru că… nu neapărat de facturi, repet, ci de faptul că este și foarte mult timp ca să îngrijești o casă, pe care oricum nu o locuiești în întregime. Am 1.000 de metri în partea din spate, nici nu ajung acolo. Și cât stau eu acasă?!”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.

Oana Roman, despre violența domestică în relație. Vedeta a răspuns categoric: „Ne separăm și gata”

Oana Roman a pus casa la vânzare

Nu a trecut foarte mult de când vedeta și-a propus să-și scoată imobilul la vânzare și aceasta deja a postat anunțul prin care îi înștiințează pe toți de prețul pe care trebuie să-l ofere, dacă vor să locuiască în vila de lux. Așadar, cineva care vrea să o cumpere trebuie să-i ofere vedetei aproximativ 500.000 de euro, însă fiica lui Petrec Roman oferă și posibilitatea de închiriere, pentru cei care o vor pentru o perioadă redusă de timp.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare publicat de Oana Roman, potrivit cancan

Prețurile ridicate ale facturilor au revoltat-o pe vedetă

Extrem de multe vedete s-au arătat a fi nemulțumite în ultimul timp de sumele uriașe pe care le-au primit la facturile curent. Oana Roman se numără printre acestea, vedeta susținând faptul că cifrele nu sunt deloc relevante pentru cât au consumat ei în realitate. 

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.

Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc. Oricum este dublu și față de cât era. Am văzut că sunt niște cazuri cu niște zeci de milioane, eu încă nu sunt în situația asta, dar oricum este mult mai mult față de cât era. Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pământul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent. Nu în sensul să stăm în frig și în întuneric, dar că trebuie să consumăm responsabil. Dar una este să consumi responsabil și alta este să își bată ăștia joc. Ca să ce… ca să își ia ei mai multe avioane.”, a declarat vedeta, pentru prima sursă citată.

Tora Vasilescu, revoltată, din cauza facturilor la curent: „Să le fie rușine”. Cât a avut de plătit actrițaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel