Oana Roman, nemulțumită de prețurile uriașe din restaurante: „15 lei un espresso. Este aberant”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman și-a exprimat nemulțumirea cu privire la creșterea prețurilor din ultim perioadă.

Oana Roman și-a exprimat din nou nemulțumirea asupra prețurilor din ultima perioadă, care au explodat. Dacă prima dată, vedeta era revoltată pe sumele uriașe de pe facturile de la curent, de data aceasta se pare că soția lu Marius Elisei a fost șocată să vadă cât au crescut prețurile la restaurante. Aceasta a mers în oraș la câteva restaurante diferite, când a plătit extrem de mult pentru o cafea și pentru o băutură carbogazoasă. 

„Ieri am constatat că nu mai e de ieșit nici măcar la o cafea în anumite locații don București. N-am bonurile azi, pentru că mi-am schimbat geanta, dar... dimineață ieri am plătit 15 lei un espresso în Dorobanți, iar după masă, la un restaurant absolut banal, nu de fițe, am plătit 18 lei o apă plată și 15 lei un suc. Este aberant...”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe rețelele de socializare. 

Mioara Roman a aflat de moartea fostului soț de la știri: „Ținea foarte mult la tata”. Catinca Roman, despre ultimele clipe din viața lui Iosif Zilahy

Vedeta a fost uimită recent de facturile pe care le-a primit la curent

Se pare că vedeta le este aproape românilor în aceatsă perioadă grea și empatizează cu cei afectați de creșterea prețurilor. În acest sens, recent, aceasta și-a exprimat nemulțumirea și cu privire la scumpirile ce au apărut în ultima vreme pe facturile la întreținere. Mai mult, Oana Roman consideră că sumele nu sunt justificate. 

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.

Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc. Oricum este dublu și față de cât era. Am văzut că sunt niște cazuri cu niște zeci de milioane, eu încă nu sunt în situația asta, dar oricum este mult mai mult față de cât era. Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pământul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent. Nu în sensul să stăm în frig și în întuneric, dar că trebuie să consumăm responsabil. Dar una este să consumi responsabil și alta este să își bată ăștia joc. Ca să ce… ca să își ia ei mai multe avioane.”, a declarat vedeta, potrivit Fanatik.

Tora Vasilescu, revoltată, din cauza facturilor la curent: „Să le fie rușine”. Cât a avut de plătit actrița

Oana Roman își pune casa la vânzare

Și, pentru a scăpa e achitat acele sume uriașe, vedeta a luat o decizie radicală. Aceasta s-a decis să pună la vânzare vila de lux în care locuiește acum, pentru a se muta într-o locuință mai mică, perfectă pentru familia sa. 

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare publicat de Oana Roman pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel